Acronis True Image Home 11 & Windows 7

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Gondalf, Jul 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gondalf

    Gondalf Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Posts:
    15
    does anybody knows if this is working with latest windows 7 RC1

    Thanx
    Gondalf
     
  2. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    The bootable True Image Rescue CD will.
     
  3. Gondalf

    Gondalf Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Posts:
    15
    I checked it myself and can confirm that everything works perfect even F11 Acronis Loader with my Siemens Amilo.
    My version is ATI home 11.0 build 8.010

    You have to install Acronis in Vista compatability mode.
    After installing a Acronis Secured Zone you can enable AcronisRescueManager and on boot you see the F11 AcronisLoader option.

    On my 120GB harddisk I used 25GB at the end for Acronis Secured Zone.

    Brgds
    Gondalf
     
    Last edited: Jul 31, 2009
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Gondalf,

    Thank you for using Acronis True Image 11 Home

    At the moment, the following Acronis products can be installed on Windows 7:

    - Acronis True Image Home 2010 Beta
    - Acronis Backup & Recovery 10 Family

    However, the correct operation is not guaranteed since Windows 7 is still in the development stage. We are planning to release updates for our current products to fully support Microsoft Windows 7 as it becomes available.

    Best regards,
    --
    Dmitry Nikolaev
     
Thread Status:
Not open for further replies.