Acronis® True Image Echo Server for Linux

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by jammasba, May 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jammasba

    jammasba Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Posts:
    8
    Hi,

    I just want to ask if the Acronis® True Image Echo Server for Linux can be upgradeable to Acronis® True Image Echo™ Enterprise Server?, because we will purchase Acronis® True Image Echo Server for Linux but later part we would like to purchase or if it is upgradeable to the Acronis® True Image Echo™ Enterprise Server for it's complete features. This solution will be use for our DNS, E-mail and Web. Our main purpose is to chance the existing raid 0 hardware set-up to a raid 10 and 1 hot spare. Hope you can guide us for this concern. Thanks! God Bless

    Best regards,
    -=_james_=-
    ^_^

     
    Last edited: May 12, 2009
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  3. Mululinix

    Mululinix Registered Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Posts:
    4
    I have simple question. Were you able to use Acronix agent for linux to do backup of remote comuter from your Management console ? I really have hardtim to do same using Acronis True Image Enterprise.

    thanks
     
  4. jammasba

    jammasba Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Posts:
    8
    Hi Mululinix,

    No. I'm not familiar with the Acronis agent for linux. thanks!
     
  5. jammasba

    jammasba Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Posts:
    8
    Good day;

    Thanks! for your reply. I have another concern. It is possible to chance our Set-up for our DNS, and E-mail Sever from Raid 0 to Raid 10 with 1 Hotspare using Acronis True Image Echo Server for Linux?

    These are the hardware and software specifications of the server:

    IBM XSeries 226

    Hardware:
    Motherboard: IBM
    Processor: Intel Xeon 3.20 Ghz
    Memory: Hynix 2 x 512 MB
    Hard Disk: SCSI 2 x 73.4 GB

    Software:
    Operating System: SUSE LINUX Enterprise Server 9

    Raid Used: Raid 0


    We have another vacant server intended for back-up to our existing DNS and E-mail server with the following Specification.

    IBM XSeries 226

    Hardware:
    Motherboard: IBM
    Processor: Intel Xeon 3.20 Ghz
    Memory: Hynix 2 x 256MB & 2 x 1GB
    Hard Disk: SCSI 5 x 73.4 GB to be set-up to Raid 10 with and 1 hotspare.

    We want to use the Acronis True Image Echo Server for Linux to make an image of the our existing DNS server running 24/7 to the our vacant server with a different Raid set-up from Raid 0 to Raid 10 with 1 hotspare.

    Is this possible?. Waiting for your reply. Thanks!
     
Thread Status:
Not open for further replies.