Acronis True Image 8.0 cannot use XP?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by troika, Apr 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. troika

    troika Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    2
    A couple of years ago I installed a freebie Acronis T.I.8.0 and never used it .
    Now I have tried to use it but the 'do something' options have all the 'Next' buttons greyed out.
    I see an option of clicking on various versions of MS OSs up to 2000(if a previous OS worked click on that) but XP is not an option.

    Is this free version of Acronis non updateable, if that is what is needed, to use it?
    Any advice welcomed. Thanks.

    PS It is actually called Acronis True Image Personal
     
  2. Chutsman

    Chutsman Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Posts:
    1,181
    Location:
    Brandon, Florida, USA
    It was probably only a trial version which expired. You'll be better off getting the latest trial version. It give you 15 days to test the software.
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello troika,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Could you please clarify what exact actions with Acronis True Image 8 Personal you want to perform? Please describe your actions step-by-step.

    As Chutsman advised, please download and install Acronis True Image 9.0 Home trial version and see how it works on your computer.

    You can find the detailed information on how to use Acronis True Image 9.0 Home in the respective User's Guide.

    Please visit Acronis online store to purchase Acronis True Image 9.0 Home Upgrade.

    Thank you.
    --
    Tatyana Tsyngaeva
     
  4. troika

    troika Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    2
    Thanks to both for the advice - will test out Acronis 9.0
     
Thread Status:
Not open for further replies.