Acronis troubles galore

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by unim, Jan 9, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. unim

    unim Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Posts:
    1
    1 Information 1/8/09 8:03:10 PM The "Daily Full Backup" operation started
    2 Information 1/8/09 8:03:10 PM Analyzing partition 0-0...
    3 Information 1/8/09 8:03:11 PM Analyzing partition sda1...
    4 Information 1/8/09 8:03:11 PM Analyzing partition sda2...
    5 Information 1/8/09 8:03:11 PM Analyzing partition 0-0...
    6 Information 1/8/09 8:03:12 PM Analyzing partition sdb1...
    7 Information 1/8/09 8:03:12 PM Analyzing partition VolGroup00-LogVol00...
    8 Information 1/8/09 8:03:12 PM Analyzing partition VolGroup00-LogVol01...
    9 Warning! 1/8/09 8:03:12 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    10 Information 1/8/09 8:03:12 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    11 Information 1/8/09 8:03:12 PM Analyzing partition sda1...
    12 Information 1/8/09 8:03:12 PM Analyzing partition VolGroup00-LogVol00...
    13 Information 1/8/09 8:03:12 PM Create Full Backup Archive From: sda1 (/boot), VolGroup00-LogVol00 To file: "/media/My Book/Acronis Backups/linuxbackup.tib" Compression: Maximum File Split: 700 MB
    14 Information 1/8/09 8:03:12 PM Pending operation 135 started: "Creating partition image"
    15 Information 1/8/09 8:03:12 PM Starting carrying out the before data capture command: *before-process
    16 Warning! 1/8/09 8:03:12 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    17 Information 1/8/09 8:03:12 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    18 Information 1/8/09 8:03:12 PM Carrying out of the before-data-capture command succeeded!
    19 Information 1/8/09 8:03:12 PM Starting carrying out the after data capture command: *after-process
    20 Warning! 1/8/09 8:03:12 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    21 Information 1/8/09 8:03:12 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    22 Information 1/8/09 8:03:12 PM Carrying out of the after-data-capture command succeeded!
    23 Information 1/8/09 8:03:13 PM Pending operation 135 started: "Creating volume image"
    24 Information 1/8/09 8:03:13 PM Starting carrying out the before data capture command: *before-process
    25 Warning! 1/8/09 8:03:13 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    26 Information 1/8/09 8:03:13 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    27 Information 1/8/09 8:03:13 PM Carrying out of the before-data-capture command succeeded!
    28 Information 1/8/09 8:03:34 PM Starting carrying out the after data capture command: *after-process
    29 Warning! 1/8/09 8:03:34 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    30 Information 1/8/09 8:03:34 PM No user command was carried out upon operation start (completion) since no command is set by default.
    31 Information 1/8/09 8:03:34 PM Carrying out of the after-data-capture command succeeded!
    32 Error 1/8/09 8:03:36 PM Failed to read data from the disk.A possible reason might be bad sectors on the disk.
    33 Error 1/8/09 8:03:36 PM Operation with partition "VolGroup00-LogVol00" was terminated.
    Details:
    Read error (0x70003)
    Tag = 0xA5695862AAF8E412
    TEXT_LINEX_ERROR_COMMON_LEGACY_IO (0x590001)
    Tag = 0x7AB2ECA390DEE2F0
    34 Error 1/8/09 8:03:36 PM Operation has completed with errors.


    ...This happens frequently ..and its starting to get irritating. I have yet to go more than 1 week without this write error occurring.

    The data is being written to brand-spanking new WD MyBook 500 GB USB externals.

    I have run diagnostics on all of them. They check out fine.

    Any ideas?
     
  2. MrMorse

    MrMorse Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    737
    Location:
    Germany
    is it possible that you have too long filenames?
     
  3. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,482
    Location:
    California
    What version and build of TI are you using? From the log, it looks like you're running it from Linux and backing up a Linux system (or part of it).

    Are you doing the backup from the TI CD or from the OS?

    Also, it looks like a read error to me:
    Code:
    32 Error 1/8/09 8:03:36 PM [COLOR="Red"]Failed to read data from the disk.[/COLOR]A possible reason might be bad sectors on the disk.
    It might also help to know the layout of your partitions (type, format, size, etc.) and the OS being used.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello all,

    Thank you for using Acronis True Image

    unim, I may recommend you to use our Live Chat service here, to find the reason for the encountered issue we need more details.

    Thank you.

    --

    Oleg Lee
     
Thread Status:
Not open for further replies.