Acronis TI enterprise server Universal restore option bartPE

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by agsingh, Jul 27, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. agsingh

    agsingh Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Posts:
    5
    hello,
    i know this have been posted before but i have my reason for re posting:

    1. i didn't have a resolution for my problem
    2. the resolution that i found (which is mustangs plugins isn't available anymore)



    here is my issue. I have Acronis true Image enterprise server with universal restore option installed (9.1.0.371:cool:. I am creating images of my servers with it and now i want to make my favorite bartpe disk for this product. i would like to boot a dead server in the PE environment, and restore the image and have that "universal restore" option available. from what i have read the bartpe plugin included officially from acronis does not support universal restore....The mustang plugin which is third party but tested to work is not available anymore from his site (http://www.mechrest.com/plugins/)


    if there is an alternative to using bartPE to boot a dead server and restore a universal image then i welcome it. other than that can someone provide me the mustang plugin?


    thanks in advance !
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    I have tried to get in touch with mustang, but so far have not received any response.

    As I have posted before, if anyone does have the other plugins and wants to send them to me I'll put them on my website so they're available to download.
     
  3. agsingh

    agsingh Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Posts:
    5
    Thanks man. as it stands at the moment, the only way or restoring an image with the universal restore option is o_O??
     
  4. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    929
    Wait for StorageCraft's ShadowProtect v3 with HIR.
     
  5. agsingh

    agsingh Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Posts:
    5
  6. thomasjk

    thomasjk Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Posts:
    1,477
    Location:
    Charlotte NC
    Good find!
     
  7. jbellflowers

    jbellflowers Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Posts:
    3
  8. thomasjk

    thomasjk Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Posts:
    1,477
    Location:
    Charlotte NC
    I just checked a couple of them TI10 Home and TI9 build_2625 and up. I was able to extract both with IZARC 3.7 build 1430. What error message did you receive.
     
  9. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    I have downloaded these also and had to repair the enterprise and server ZIP files. I don't know if they were originally that way or not as I never downloaded them before.

    Someone else emailed me the files too. I just haven't had the time yet to get them put up on my site. I'll try and get to it soon.
     
  10. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    I have just finished posting these to my website. Thanks for the files to those that helped.

    If have repaired the ZIP files, so hopefully they are all correct now.
     
Thread Status:
Not open for further replies.