Acronis scheduler2 service:

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by tronic592001, Mar 18, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tronic592001

    tronic592001 Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Posts:
    164
    Location:
    Wales uk
    scheduler2 sevice in acronis true image build 800 is set to automatic!!!

    does this need to be in auto or can i change it to manual setting, as it sood kick in if set to manual.

    so why have it on bootupo_O
     

    Attached Files:

  2. tronic592001

    tronic592001 Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Posts:
    164
    Location:
    Wales uk
    bump:::

    Im bumping this becuse i think this is the problem with slow booting!!!!

    :doubt:
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Tronic,

    Thank you for your interest in Acronis True Image (http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/).

    This service manages all Acronis True Image performance. You may set it into Automatic but in this case we cannot guarantee that Acronis software will work properly.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  4. tronic592001

    tronic592001 Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Posts:
    164
    Location:
    Wales uk
    Acronis Support thanks for reply::

    Ok you mean manual.

    Ile give it a try, and see how it goes, thanks again!!!!

    :cool:
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Tronic,

    I am really sorry for the mistake in my previous post. Hope you got it right however, that I ment Manual mode that was not guaranteed.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
Thread Status:
Not open for further replies.