Acronis Releases Security Solutions

Discussion in 'other anti-virus software' started by rayoflight, Feb 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rayoflight

    rayoflight Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Posts:
    180
  2. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,049
    Location:
    USA
    I just saw that a minute ago on another site. If it's anything like their current backup software I'll pass.
     
  3. acuariano

    acuariano Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Posts:
    786
    think you right xxJack
     
  4. falkor

    falkor Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Posts:
    205
    LOL !!! :D . I just got a good chuckle from that . I think I have to agree as well:cool:
     
  5. EliteKiller

    EliteKiller Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Posts:
    1,138
    Location:
    TX
    It looks like we have yet another vendor licensing Bitdefender technology. Acronis is also charging $10 more per year for the AV & IS, but they are charging $10 less for the backup & security version.
     

    Attached Files:

  6. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,049
    Location:
    USA
    Another company that is not having a great year. I'll still pass. Acronis should make a great product before releasing a bunch of mediocre ones.
     
  7. Fly

    Fly Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Posts:
    2,069
    It's all about the core business, if they would just realize that !

    About every new AV (perhaps even rogues) uses the Bitdefender engine. What's the point of all those Bitdefender clones ?
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    I hate to say but no thanks but I will still use ATI. :p

    TH
     
  9. Hugger

    Hugger Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    1,003
    Location:
    Hackensack, USA
    I think I'll release a new product next week.
    I was thinking of calling it Suite Hugger Security.
    If they can do it so can I.
     
  10. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    Will you be using the Bitdefender engine :p
     
  11. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    The new Hugger engine would be great! :argh:

    TH
     
  12. Hugger

    Hugger Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    1,003
    Location:
    Hackensack, USA
    I'll just use a little from each of the major players and then I guess I'll borrow an icon or two.
     
  13. whitedragon551

    whitedragon551 Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Posts:
    3,189
    Location:
    USA
  14. xandros

    xandros Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Posts:
    411
    thank you
    but
    its will take 1GB from the ram ?!!

    i think i will never use this program
    acronis antivirus
    acronis internet security

    no way to lose my ram

    thanx
     
  15. apathy

    apathy Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2004
    Posts:
    461
    Location:
    9th Circle of Hell(Florida)
    Haha, that acronis app looks just like a rogue that was installed on my buddies computer. Hostageware at its finest!
     
  16. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    BD might be providing Engine at very low rates that is why we are seeing so many clones of BD:D
     
  17. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    lol you know it does remind me of the rouges out there ... bet its gonna be heavy to run..
     
  18. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Cloned software's... NOOOOO

    I don't know why they cloned BD? IMHO Its really annoying AV, and still....Anyways let see how man users use Acronis AV or IS...
     
  19. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai

    The detection rates of BD are really good not the product performance:)
     
  20. biscuits

    biscuits Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Posts:
    111
    The GUI looks like it was hastily made. Its color scheme and look remind me of roguewares.

    Offtopic: It seems some forum members don't like Acronis True Image 2010. What is wrong with it? I haven't tested it myself
     
  21. kmr1685

    kmr1685 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Posts:
    62
    well bd detects everything if you set heuristic to max, well removing part especially hidden things :eek: :p try it and experience yourself ;) (better have a good backup program) ;)
     
  22. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai

    I tried BDIS 2010 and even by setting the heuristic to default level it detected almost while scanning and some others while on execution. And in terms of removal part hidden malwares are always quite hard to remove but still I really liked how BD worked but not in terms of performances ofcourse:cautious:
     
  23. Gren

    Gren Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    93
    Was gonna update to 2010 myself a few weeks back. Currently using TI9 (I think) which I bought 3 years ago. Various forums including their own are so full of bugs and issues that I decided to keep my money in my pocket and stick with my old version. Can't remember specific but have a look yourself and you'll soon get the picture. Norton Ghost seems to be picking up a lot of TI users.
     
  24. kmr1685

    kmr1685 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Posts:
    62
    well i get infected torjan and it sitting int sys32 folder and BD realtime detecting and quartine it again within 3 or 4 minutes it displays a message says found that same torjan in same folder with same file name and again it quartine. i just said my experience and i am not against this product or exsaturating the situation, because i used it in 2008 and upto june/2009. then i switch to some other AV.
     
  25. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,049
    Location:
    USA
    This. They were causing a lot of problems with their filter driver for the Try & Decide feature, which I and many others have no interest in to begin with. They were slow to respond on the subject, probably because they were working on this security suite. Ghost 15 didn't work for me on Windows 7 64 bit either, so I had to go with O&O DiskImage, the only product I tested that didn't fail me. As for an Acronis security solution, hahahahaha that was funny, them thinking they could make a good one. :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.