Acronis can't find any hard drives

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Metres2006, Nov 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Metres2006

    Metres2006 Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Posts:
    2
    I recently reloaded windows xp pro SR2 to repair some glitches in my system.
    I had backed up my C: partition before doing so. Now when I try to clone it again I get this message.
    E000101F4: Acronis True Image Home has not found any hard disk drives.

    If choose the option to backup data I can select C: drive in the window that comes up . But as long as I select back up My Computer I get that message. can anyone help?
     
  2. Tabvla

    Tabvla Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Posts:
    649
    Location:
    London, England
    If you click on "Search" and then type in E000101F4 in the search box you will find numerous posts that deal with this error.

    You may be lucky and find one that applies to your setup. If not come back to the Forum.
     
  3. Metres2006

    Metres2006 Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Posts:
    2
    Thanks. I uninstalled the software then reinstalled it and the problem has been solved.
     
  4. Tabvla

    Tabvla Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Posts:
    649
    Location:
    London, England
    Great!! And thanks for letting the Forum know how you resolved the problem.

    :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.