Acronis cannot go into the boot menu

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by xfu5ion, Aug 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xfu5ion

    xfu5ion Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    2
    hi there,

    i have a problem with acronis.. problem started with when i went to hibernation.. then when i tried to resume the acronis loader just sits there..
    u know when theres a blank black screen only the
    "Starting Acronis Loader..
    Press Esc for menu..
    Press F6 to skip menu.."
    its been stuck since, i tried to press on F8 to go into the safe mode but fail

    Please help me out....

    Cheers
     
  2. xfu5ion

    xfu5ion Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    2
    hi again..

    i think my mbr is messed up.. i format the hard disk but still the boot black blank annoying "Starting Acronis... .. ." pop up how do i get the bios to erase that? i cant even go to the bios setting.. pls help.. :(
     
  3. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    Did you make a rescue CD?

    If so, if this happens again, I've found the best thing to do is boot from the CD and re-activate OSS and let it reboot the computer before taking the CD out.

    Now I'm a little confused about your second problem - you say you formatted the HD. I imagine you re-installed Windows.

    I think your problem is that OSS is still lurking in the hidden boot sector. I'm not sure if a format would remove that or not.

    I think your best bet is to make a rescue CD somehow and using that, either uninstall OSS or try re-activating it.


    Colin
     
Thread Status:
Not open for further replies.