aconis true image version 774

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by tronic592001, Feb 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tronic592001

    tronic592001 Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Posts:
    164
    Location:
    Wales uk
    Is this the latest version 774 !!!!!
     
  2. Jezza

    Jezza Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Posts:
    13
    Location:
    London, England
    I have True Image 8 build number 796 downloaded from the Acronis website! :)
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello tronic592001,

    Thank you for choosing Acronis True Image (http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/).

    The latest build of Acronis True Image 8.0 and Acronis True Image 8.0 Server is 796, the latest build of Acronis True Image 8.0 Corporate Workstation and Acronis True Image 8.0 Enterprise Server is 937.

    You can always see the latest build number at our site http://www.acronis.com/enterprise/support/updates/ and http://www.acronis.com/homecomputing/support/updates/

    After you register at http://www.acronis.com/homecomputing/registration/ (registration is free) you will be able to get updates from our site. The updates are available at http://www.acronis.com/homecomputing/support/updates/

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  4. tronic592001

    tronic592001 Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Posts:
    164
    Location:
    Wales uk
    Acronis Support thanks ive just upgraded to 796 now i get cant creat boot disk error?
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello tronic592001,

    Please send a screenshot of the error to support@acronis.com. This will allow our Support Team to help you with the solution.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  6. tronic592001

    tronic592001 Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Posts:
    164
    Location:
    Wales uk
    whoops sorry i formated a cd instead of erazing it!!!!

    :blink:
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello tronic592001,

    Please use blank unformatted CD to create Acronis Bootable CD. This should work.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
Thread Status:
Not open for further replies.