About Blank Problem

Discussion in 'privacy problems' started by Dunc, Dec 15, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dunc

    Dunc Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Posts:
    6
    Location:
    Toronto Canada
    Hello.
    I am new here but would like to ask for some help.

    OS is windows 98se

    I noticed it was very slow going to web sites I ran CW shredder and it told me I was infected with a variant of the cool web search so I had it fix it.

    At no time did anything hijack my browser and my system is running much faster.

    But I notice when I go to certain web sites It says (About Blank) just before connecting to the site.

    I have ran Adaware 6 and Spybot but they do not find anything.

    There must be some remnant somewhere.

    Any help would be greatly appreciated

    Thank you,

    Duncan.
     
  2. Capp

    Capp Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Posts:
    2,125
    Location:
    United States
    In my opinion,
    I would download and run a reg cleaner. There might be a link left somewhere in your reg that causes it to load that page.

    I recommend: Registry Tuneup

    Good Luck
     
  3. Dunc

    Dunc Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Posts:
    6
    Location:
    Toronto Canada
    Thank you very much for your quick reply.
    And I will certainly give that program a try.

    The funny thing is I always get the page I want it is just before it loads it flashes About Blank just above Start and then the page I am requesting opens.

    Thank You
    Duncan.
     
  4. dog

    dog Guest

    Hi Duncan, ;)

    It sounds like you maybe have some residual problems from the CWS cleaning, CW Shredder did.

    Your best bet would go to Castle Cops and have a Hijack This Expert review your HJT Log file. Read the FAQ before posting, explain the problems you are experiencing, just as you have here ... and some one will walk/guide you through the process. Don't worry they will provide you a links to all the software you may need for any further removal. And the service is free. ;)

    Do NOT attempt to use Hijack This by yourself, as almost all of what is displayed is need to operate your PC.


    HTH, ;)

    Steve
     
  5. Dunc

    Dunc Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Posts:
    6
    Location:
    Toronto Canada
    Thank you Steve.

    Went over to the other site,posted my log file.
    I got some great help AT BLANK IS GONE :D

    Duncan.
     
  6. dog

    dog Guest

    Glad you got it sorted out, Duncan. :) I suggest you Read -> How did I get infected in the First Place? <- it'll give you a little instruction on Securing your PC and preventing infection. If you have any questions, just start a new thread and ask away, you'll get all the help you need. ;)

    Steve
     
  7. ~*Nat*~

    ~*Nat*~ Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Posts:
    8,129
    Location:
    Germany/Ohio-USA ~ between two worlds
    Heh, I have the same that Dunc is experiencing.
    I kept thinking about:blank is after me or something.
    But oh well...I'll try some Reg cleaner and see if it helps.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

    And...Mr.P, I can't help but tell that I like Your..erhm..."accent".;) :D
    It is always so fun to read your posts. Not to mention that they are very informative. Stay the way you are.

    ~Nat~ ;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.