A2 activation help

Discussion in 'other software & services' started by Bethrezen, Jun 26, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bethrezen

    Bethrezen Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Posts:
    546
    hi all

    anyone know how the **** to activate a2 because the auto updater isnt workin it just says conectiong to server and then wont go any further

    no i dont have a proxie configured

    no i dont have software interfearing everything sept systray and explorere is shutdown

    whats goin on

    anyone have an activation code for the free version so i can at least have a look at this program
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas
    I tried it and had the same problem. Took it off my machine.

    If it doesn't work, it's not staying.

    I like Ewido for what it is worth.
     
  3. dog

    dog Guest

    Hi Bethrezen, ;)

    The activation/registration code requires the email address you submitted to A Squared plus the code they emailed you ...

    I use this as a backup AT as well as Ewido ... no problems.

    If you continue to have problems, why not try to re-D/L it!

    HTH, ;)

    dog - *puppy*

    NOTE as for there server ... I just tried an update ... it's working OK ... are you sure it's not a firewall issue?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas

    Could be a firewall issue. Does it run as well as Ewido?
     
  5. dog

    dog Guest

    Hi Ronjor, ;)

    Actually, I prefer it (A2) to Ewido ... but that's not saying that they're both great! I like them both. (But the spinning A2 logo drives me nuts!!!)

    dog - *puppy*
     
  6. Arin

    Arin Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    997
    Location:
    India
    dear Bethrezen, first tell me are you trying to update or activate. if you don't activate you won't be able to update, in fact you won't be able to use a2 at all! for activation you'll need to enter your email address and the activation code and hit ACTIVATE. to get your activation code just register for the free version and in a second you'll recieve the code via mail. the updater has some bugs though that'll be fixed and it works nice as far as updating is concerned. if you have the activation code and still can't activate it please report this to Andreas Haak. there is a nice way to activate it without even using the Internet but i can't tell you that because of ethical reasons. but if nothing works i'm sure Andreas will help you to it. don't get angry with a2 because its coming with some cool features in the next version.
     
  7. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas

    I tried it again. It just sits there. I gave my firewall permission to update.

    They do have a good faq and I can look at their forum I suppose.
     
  8. dog

    dog Guest

    Hi Ronjor, ;)

    Did you activate it OK?

    dog - *puppy*
     
  9. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas

    I can log in at the website with my code. It just won't go from here. I'll fiddle with it later on your endorsement. :)
     
  10. Bethrezen

    Bethrezen Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Posts:
    546
    hi

    im trying to activate i have the user name and code thay emailed to me but when i input it and hit activate it just sits there says connecting to server and wont go any further

    its not a fw issue coz i shut everything down sep systray and exploere btw Ewido is no good for me as im using win 98 and thats only for 2000 and xp

    and yes i am aware of the off line way of activating by edditing the a2upd.ini file i beleave or so i been told though i just dont know what im serposed to input

    the only problem is that if to meany people are usinf the same account info the account would get shut down so its a question of how do i get the activation code uneack to my user name and password with out goin through the program
     
  11. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas
    I read a thread there. Link

    Read through that forum.
     
  12. dog

    dog Guest

    Hi Bethrezen, ;)

    Here's a link to Emsisoft's Forum for more qualified help - http://forum.emsisoft.com/

    Nevermind, I see you've already posted there ... Best of Luck! ;)

    HTH, ;)

    dog - *puppy*
     
  13. Bethrezen

    Bethrezen Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Posts:
    546
    hi

    already posted at there forum about this and have had no reply thats why im here
     
  14. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas
    I think a lot of this updating problem with a2 could be avoided if you could configure the program before trying to update.

    I am not going to remove my proxy as suggested on one of the help pages.
    :cool:
     
  15. Bethrezen

    Bethrezen Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Posts:
    546
    i cant even activate never mind update or use the program

    that should just remove the activation at least for the free version
     
  16. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas

    Every once in a while you will run into a program that does things just a little differently than the others. This seems to be one of those programs.

    I'm using xp and you are on 98 and we have the same problem.

    I have zero problems updating all my other programs. o_O
     
    Last edited: Jun 27, 2004
  17. Bethrezen

    Bethrezen Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Posts:
    546
    whats your isp free serve ?? coz aparentley there is a problem with that isp

    coz thats the one i have and i suspect thats why it wont work for me
     
  18. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,772
    Location:
    Texas

    No. I use someone else. I saw where freeserve has problems.
     
  19. Arin

    Arin Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    997
    Location:
    India
    dear Bethrezen, its a registry hack not a INI hack. have you emailed the author about your problem?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.