A stupid question (I hope not too stupid)

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by ratcheer, Aug 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ratcheer

    ratcheer Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Posts:
    50
    Location:
    Alabama, USA
    If I made a full backup under build 903, then an incremental under 903, then I upgraded to 937, can I make new incrementals? Or do I have to make a new full image with the new version?

    Thanks,
    Tim
     
  2. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, ratcheer

    Yes.

    You do not Have to, but if it make you feel safer, do so. [I do ;) ]

    Take Care,
    TheQuest :cool:

    PS: (I hope not too stupid) stupid is not asking and then wishing you did.
     
  3. tachyon42

    tachyon42 Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Posts:
    455
    The change history shows:

    Last available update: build #937, 2005-08-09.
    Changes:
    Acronis True Image mounter updated
    Added support for Broadcom SATA RAID controller
    GUI fixes
    Better hardware support

    Being a build, rather than a new version, would also imply that nothing too drastic has changed, particularly the file format of the image file.

    So it should work - try it.
     
  4. ratcheer

    ratcheer Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Posts:
    50
    Location:
    Alabama, USA
    Thanks, guys. I suppose if I try it and its successful, then I run an image check and its successful, everything should be okay. If not, I just make a new full image.

    Tim
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello all,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please be aware that the images created using older builds of Acronis True Image 8.0 are fully compatible with any of the newer builds of Acronis True Image 8.0 and can be restored without a problem, so there is no need to create new full or incremental backups after installing the update.

    If you have any further questions please feel free to ask.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
Thread Status:
Not open for further replies.