7 added to profile then scheduler won't run

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by ronp, Aug 8, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronp

    ronp Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    10
    OK, how is that for a title.
    AVG adds a 7 before the profile name, then scheduler quits running. Now I have found a couple threads that give solutions, none of which are very good, since I would have to apply them to over 100 computers individually.

    My questions are these. 1. What caused this? 2. Is there a fix other than me having to go to most of the computers and apply the fix one at a time?

    Thanks.

    RonP
     
  2. ronp

    ronp Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    10
    screenshots of scheduler problems

    Here are some screen shots of the problems I described in a previous post. What is causing this? How can I fix it? I don't want to redo over 100 computers because there is a problem with AVG.
    RonP
     

    Attached Files:

  3. vinzenz.ewido

    vinzenz.ewido former ewido team

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    425
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Hi ronp,

    Can you please delete the complete subkey of

    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/GRISOFT/AVGAntiSpyware/config

    (Please shutdown AVG Anti-Spyware for this action)

    Then restart AVG Anti-Spyware and enter your License Key again.

    This should fix the problem.

    I am sorry for the incovenience.

    Regards,
    Vinzenz
     
  4. ronp

    ronp Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    10
    Well, that is an answer, but not one I was really interested in. Basically, what you are saying is I need to go around to work this fix on the 100 plus computers that we have that have quit running their scans.

    Well, that means not only do I need to interrupt the users and install the program once a year to begin with, then I need to interrupt them all again later when AVG quits working like it is supposed to! Not the answer I had hoped for. Perhaps we need to look at for a centrally managed program, something that can be done through active directory. Any chance that might be coming from you all? I kind of like AVG (ewido), but if it gets to me too much work for the benefits........
    RonP
     
  5. blueoysterdvp

    blueoysterdvp Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Posts:
    135
    Location:
    Upstate NY, U.S.A.
    I've got the same problem for the second time. The first time I just scheduled a new profile and it worked fine.Now I can't do that.It won't let me schedule a time after adding files.

    The solution still to remove the Registry sub key
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/GRISOFT/AVGAntiSpyware/config ?

    Due to other problems will a reinstall help?
     
Thread Status:
Not open for further replies.