7.5.0.50

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by bsmfinegan, Nov 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bsmfinegan

    bsmfinegan Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Posts:
    2
    Hope someone can help.

    Have the above version installed but auto update still does not work, and to make it worse neither does manual update (failed to connect to server update.ewido.net) is the error message.

    I thought these update problems had been dealt with in the latest release.

    I am not impressed, Ewido version 4 exhibited none of these problems.

    Anybody still have update problems with new release?


    Regards


    Bryan
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Just tried, no problems :)

    Gerard
     
  3. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    Sounds like a software firewall blocking problem. New version, new entry needed in your firewall.
     
  4. bsmfinegan

    bsmfinegan Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Posts:
    2

    I am running Kerio personal firewall, strange but when I disable the firewall Anti-Spyware update shows this message ( http 1.0 500 Internal server error)

    Thanks for the replys so far guys, any further suggestions as to what to try?


    Regards


    Bryan
     
  5. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
  6. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,221
    I run it on both computers. One has LnS firewall, and the other Kerio 2.1.5. The first has KAV 6, and the second F-Secure.

    I have experienced zero problems since upgrading to 7.5. It updates well, and all goes as expected.

    Best,
    Jerry
     
  7. tec505

    tec505 Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Posts:
    284
    Location:
    Romulus, class M planet
    Hi.
    I had the same issue with 4.0 and BitDefender and Kerio PFW. To update correctly I'd to disable BitDefender HTTP scanning during Ewido Update.

    Best Regards.
    Mike
     
Thread Status:
Not open for further replies.