4.2.35 cripples ERA server

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by SalC, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SalC

    SalC Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Posts:
    31
    FYI -- running on a W2k3 VM just fine until I uninstalled 4.0.474, rebooted, and installed 4.2.35 -- now I can't connect to the ERA from the server itself or from my desktop.

    I can't stop the service either:
    Stopping ERA Server service...
    Checking server state...
    Current server state: service running
    Service operation failed (attempts: 50, code: 0)

    Operation failed

    -- I'm going to have to reboot, hopefully it won't damage the database, and then reinstall 4.0.474 -- hope this works..
     
  2. SalC

    SalC Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Posts:
    31
    Database was corrupted.. server just sits there not accepting clients.. service won't stop.. had to set it to manual startup, reboot, and then do a database repair with MS Access -- and start the service.. that works until you reboot the server, at which point it starts not accepting clients again.. trying some more stuff now... ugh...



     
  3. SalC

    SalC Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Posts:
    31
    That fixed it.. working again now. Did a repair install of the ERA server, then had to do another DB repair, then bring the service back up, and all is well. Still OK after reinstalling 4.0.474 and restarting the server.
     
Thread Status:
Not open for further replies.