360 Total Security - English

Discussion in 'other anti-virus software' started by ifacedown, Apr 23, 2014.

  1. Set

    Set Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Posts:
    11
    Anyway to stop QVMII it is pinging false positives in my steam library.
     
  2. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    8,190
    No, but you can add any detected files to the ignore list directly from the scan results screen.
     
  3. Set

    Set Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Posts:
    11
    I've done that but its is ignoring the whitelist.

    Edit: my bad only excluded Steam on one drive it was detecting the file on my SSD.

    VictorVranSteam.exe ...is a false positive
     
    Last edited: Aug 14, 2015
  4. Rolo42

    Rolo42 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Posts:
    571
    Location:
    USA
    Adding a few dozen files isn't practical--especially since they will be flagged again when these files are updated, which is pretty regularly.
    QVM needs a toggle or, better still, a sensitivity slider. Until the FPs are under control, I can't call 360 usable.
     
  5. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    8,190
    I hadn't considered that files would be updated. I think there is the option to ignore changes to the files, when you add them to the ignore list. I'm not using 360 TS currently so may be wrong.
     
  6. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Kindly please provide steam games names affected by Qihoo detection, thank you.
     
  7. Set

    Set Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Posts:
    11
    I had only two games installed because I had done a clean install of Win 10, Victor Vran main exe is being pinged as a trojan and that is still happening I have taken the time to uploaded the file via your report tool. The other game was Cities Skylines and Mono.exe which from what I can gather is something to do with Unity game engine was being reported as a trojan as well however after scanning this morning that isn't still happening.

    My opinion here is the report tool feels clunky, I had to zip the file, then go take a screenie of the virus scan report then fill in a dumb Captcha, also I don't know if its just me but it took me ages to find the settings button inside 360 maybe I'm getting old.
     
  8. Nightwalker

    Nightwalker Registered Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Posts:
    1,347
    The bug that I reported with Chrome64 and Total Security (not checking downloads) happens with Chrome 32 bits too, but with some minor differences.
    With 32 bits Chrome, TS 360 will scan everything minus executable files (major flaw).
     
  9. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Dear @Set and @Nightwalker , thank you, this feedback is very valuable. I will let you know the details back when I have them, thank you.
     
  10. happysurf

    happysurf Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2013
    Posts:
    48
    The Firefox extensions signing is coming, there are some news about the TS plugin/extension?
     
  11. carbonize

    carbonize Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Posts:
    93
    I'm still waiting for the ability to remove the Firefox extension and not just having to disable it.
     
  12. ginzon

    ginzon Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    80
    Guys... I have essential, Avira is updating, I can see vdf files being downloaded.. But my BD engine is stuck to last manual update I did in July... Anyone help me get going with it plz...
     
  13. JimmyJames321

    JimmyJames321 Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Posts:
    47
  14. ginzon

    ginzon Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    80
    I'm using the offline defs by changing the date as per link in previous post...
     
  15. JimmyJames321

    JimmyJames321 Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Posts:
    47
    Sure, either way.
     
  16. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    160
  17. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,466
    Location:
    Germany
  18. Banzi

    Banzi Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Posts:
    397
    Location:
    Scotland
    Is it usual for Total Security Essentials to not give any info on files detected? I installed this on my parents PC as their Bitdefender Total Security license was running out & is too expensive to renew. Removed BDTS & rebooted then ran the BD uninstall tool to make sure all traces were gone then rebooted again & installed 360 TSE. Did a system scan & it found two things in the system settings scan, one was me disabling the IE homepage setting to save them getting any dodgy homepage but the second said it was a malicious file but didn't give any info on the file like the name or location. Even checked the logs but that didn't mention the file name or location either.
     
  19. khanyash

    khanyash Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    2,239
    Yes I too find no info on some detections like system anamolies or something... how do one check whats detected?
     
  20. Scoty

    Scoty Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Posts:
    16
    I use latest 360 Total Security and the Router-Manager not work with my Asus RT-AC68u.
     
  21. khanyash

    khanyash Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    2,239
    Interesting blog by 360 team on 360 online shopping protection & data protection ---
    Buy safe with Online Shopping Protection - 360 Total Security Blog
    I wonder how effective is "keyloggers cant record your keyboard"?

    360 "Data Protection" blog ---
    http://blog.360totalsecurity.com/en/new-feature-released-document-and-photo-protection/
     
  22. khanyash

    khanyash Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    2,239
    If you download & install Bd offline signs & enable both manual/realtime scan... is a system restart required for Bd to work?
    Coz I am testing in Shadow Defender & after installing Bd offline updates & enabling manual/realtime Bd is not detecting the harmless samples that most AVs including Bd & 360 detects at VT. 360 detects fine but Bd doesn't. I tested Bd with net disconnected as Bd is for offline protection too.
    Harmless samples are from the site testmypcsecurity. Samples are trojansimulator, delete.
     
  23. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    160
    If you need 360 to used both engines in real time you will have to run 360 in security mode,not balance or custom mode. Look up to the top left hand side of 360 & press on the lightning bolt to configure it.:)
     
  24. khanyash

    khanyash Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    2,239
    But in custom mode you can enable both the engines for realtime protection.
     
  25. IvoShoen

    IvoShoen Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    812
    I thought I would give TSE another try again. I had used it months ago. It really seems to be light and very effective. In fact, it is the only security program that I have tested that will block webcam logging on Windows 10. Even Zemana and SpyShelter failed.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.