360 Total Security - English

Discussion in 'other anti-virus software' started by ifacedown, Apr 23, 2014.

  1. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,430
    Sorry to say but it's the worst advice I ever heard in security forums. Checking processes in Task Manager as @Wellies said is safe and conclusive that 360TS is up and running.
     
  2. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    I Agree. Currently @ work, can't think straight, sorry.
    Reported to Qihoo, expect fix soon.
     
  3. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    776
    Location:
    sweden
    Hi
    The logg - there was a thought of course .

    But the taskmanager is not any prof of that all is well .

    What gets me thinking some more is that 360IS warns about things that TS is totally quiet about - for instance some programs on my USB stick that IS do not like but TS say`s nothing about and the same with some downloads . Also - downloads in TS are set to leave messages after scanning but it is dead quiet - hmm .

    When is the new release coming out ?
     
  4. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    There was a week 1 qa on this thread somewhere new version is out this month. Also TS hips well get stronger. Yes TS is way more quieter than IS. We will see what new things will be out in the new version...
     
  5. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Regarding action center, me and Jay will try to teamviewer this and investigate the issue, hoping to resolve the issue
     
  6. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    776
    Location:
    sweden
    Good initiativ !...looking forward to the result .
     
  7. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Will report back as soon as possible
     
  8. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Here's the situation:

     
  9. Brandonn2010

    Brandonn2010 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Posts:
    1,853
    I've been putting this on computers, and it seems good except for a few things I hope they'll address:

    - It takes a while after logging in for the tray icon to appear. I don't know if that means protection is loading slowly, or just the GUI portion.
    - Security mode should be set automatically, as well as the Bitdefender and Avira engines.
    - I don't like the PC patch thing. Windows Update already does this and I don't want people being frightened by the pop-up saying they need to install all these fixes. I know it can be disabled in the settings, but it seems like something that shouldn't exist in the first place.
     
  10. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    1: I will let them know
    2: Not recommended, because on slower machines, it could bog them down. Maybe ask for the option in the installer stage, enable BD/AV engines?
    3: Not recommended to remove it, in fact, patching it actually contributes to stability/fixes and should be enabled IMO. I've been using this feature quite a bit, and actually
    love it. Makes patching less frustrating than default Windows Updater as it sometimes refuses to install certain patches, while TS does it with no problem. But I'd say, instead of red color, maybe they could make it yellow, or even add background automatic patching. BTW, it patches OTHER stuff and keeps up to date, like Java, Adobe Flash and others critical updates. I seriously hope they do not remove this :)
     
  11. Brandonn2010

    Brandonn2010 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Posts:
    1,853
    1. Thank you.
    2. That makes sense, and I agree the option on what security mode during installation would be nice.
    3. I didn't know it offered patches for other critical programs, I thought it was just Windows. I guess that is a good feature, but it running in the background instead of showing a big popup with tons of problems would be nice.
     
  12. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    I will look into it to advise Qihoo about all this as soon as possible hoping to have changes before major release. If you have other observations please share.
     
  13. Firefighter

    Firefighter Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Posts:
    1,670
    Location:
    Finland
    When I tried 360 TS v4.0.0.267 over a week ago, I checked via Windows update that my 64-bit Windows 7 Home Premium OS was fully patched 2014-06-11, but still 360 Total Security wanted to install these Windows KB update patches.

    ndp45-kb2938782-x64.exe
    rootsupd.exe
    rvkroots.exe
    windows6.1-kb2496290-v2-x64.msu
    windows6.1-kb2506628-x64.msu
    windows6.1-kb2528614-x64.msu
    windows6.1-kb2546868-x64.msu
    windows6.1-kb2548388-x64.msu
    windows6.1-kb2555428-x64.msu
    windows6.1-kb2578214-x64.msu
    windows6.1-kb2581464-x64.msu
    windows6.1-kb2618301-x64.msu
    windows6.1-kb2618640-x64.msu
    windows6.1-kb2752161-x64.msu
    windows6.1-kb2757817-x64.msu
    windows6.1-kb2779272-x64.msu
    windows6.1-kb2885698-x64.msu
    windows6.1-kb2898851-x64.msu
    windows6.1-kb2935092-x64.msu

    After these update patches were fully installed, my DxO Optics Pro 9.5 RAW-converter won't run anymore. Were these 19 update patches some kind of Anti-NSA patches or something else?
     
  14. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Hi, please confirm that executable of said program is not in quarantine. If it's not, see if reinstallation helps of that program
     
  15. Firefighter

    Firefighter Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Posts:
    1,670
    Location:
    Finland
    That was not in quarantine and DxO reinstallation didn't help anything. Now I have F-Secure IS 2014 until Qihoo is willing to reply my question about this and solve this problem.
     
  16. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    OK I will look into this tonight or tomorrow
     
  17. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    As for Windows Action Center, on my test attempt and with cooperation with Jay, it seems the issue is resolved.
    Expect it in next bugfix build or major release this month.
    Will try to squeeze other issues as well, no promises, hectic @ work.
     
  18. bobad

    bobad Registered Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Posts:
    28
    Location:
    USA
    Scared to put this on lots of computers for now. The "Patch Up" thing worries me. I'm afraid users turn off their computer in the middle of a patch and damage OS files. Is there a hack to turn this feature off? I simply do not like it.
     
  19. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    It will not patch anything unless an user wants to. And no worries, it is not standard Windows Update patching, so no worries, you can cancel it anytime, I did it myself.
    You can turn off notice so no pop up unless you patch it yourself. Settings>Patch Up>Turn off the pop-up notice and do not patch
     
  20. bobad

    bobad Registered Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Posts:
    28
    Location:
    USA
    How and why does it turn Windows Update Service back on? I want that set to "Disabled", forever and always. I just don't like it. There should be an option to turn off the entire Patch Up feature off.
     
  21. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    It has an option to disable windows update at the end of patch up settings, something like Turn off Windows Update. Look into it.
     
  22. bobad

    bobad Registered Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Posts:
    28
    Location:
    USA
    I know, but somehow it gets checked again, and Windows Update Service is turned on again.
     
  23. cruelsister

    cruelsister Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Posts:
    1,516
    Location:
    Paris
    To disable these notices:

    1). On the top of the GUI, click on the 3rd icon from the Right
    2), Click Settings
    3). In the column on the Left select "Patch-Up"
    4). Under Pop-Up Window check the "Turn off Pop-Up notice and Do Not Patch"
    5). Uncheck Auto-Update.
     
  24. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Maybe during checkup it detects it as disabled and considers it as a possible system modification or threat. I will notify Qihoo about this and will let you know as soon as possible. Can you browse the log in the meantime and see any reference to Windows update or it's service name? Much appreciated your assistance.
     
  25. GakunGak

    GakunGak Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Posts:
    953
    Thank you!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.