3.2 Not recognizing Mozilla profile

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by grampejas, Sep 12, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. grampejas

    grampejas Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Posts:
    1
    My SPY Blaster 3.2 was working fine until this morning when I updated the database and now it says I have no Mozilla profile. Any ideas? I am using Mozilla 1.7.2 and Windos 98SE.

    grampejas
     
  2. OldFart62

    OldFart62 Registered Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Posts:
    2
    Yes......I am having the exact same problem. I have
    Mozilla 1.8a4. :(
     
  3. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,894
    Location:
    SW. Oklahoma
    jUST HIT THE ENABLE ALL PROTECTION BUTTON AND IT WILL SET THE PROTECTION ON MOZILLA. MY FIREFOX DID THE SAME THING, i HAD TO ENABLE ALL PROTECTION AFTER THE UPDATE.


    sorry about the cap locks being on. bigc
     

    Attached Files:

  4. OldFart62

    OldFart62 Registered Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Posts:
    2

    I did that. I just installed Firefox, and viola, Spywareblaster
    sees them both. Very interesting. :)

    Thanks for your reply.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.