(121) nod32mod_winnt_spanish_inet

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by santiagoelr, Mar 31, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. santiagoelr

    santiagoelr Guest

    I got this problem when the installer is getting started, if someone got some idea of what it´s happenning, i will thank them
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,730
    Location:
    Texas
  3. santiagoelr

    santiagoelr Guest

    sorry but it didn´t help me
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Do the following files exist?

    C Drive> Windows> Temp

    C Drive> Documents and Settings> (User Name) XXXXXX> Local Settings> Temp

    Cheers :D
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Have you tried installing the English beta 2.50?
     
  6. santiagoelr

    santiagoelr Guest

    yes i´ve tried but it gave me the same error
     
  7. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    OK then, please drop an email to support@eset.com with a link to this thread.
     
  8. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    I also received a similar error message when installing :
    '(120) Error occurred while registering the service NOD32MOD_WINNT_ENGLISH_BASE'.
    I solved the problem by installing using the 'Standard Installation' (First Option) without changing username, password or any parameters. Only after NOD32 installed did I go back and change the username and other parameters.
    Hope this helps.
     
  9. lynchknot

    lynchknot Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    904
    Location:
    SW WA
    That did not work for me.
     
Thread Status:
Not open for further replies.