"1 items have protection disabled" message in SpywareBlaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Spywareblaster_use, Sep 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Spywareblaster_use

    Spywareblaster_use Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Posts:
    2
    Dell Precision 340 Workstation
    _______________________________________
    Windows 2000 Professional
    5.00.2195
    Service Pack 4
    _______________________________________
    Mozilla FireFox
    Version: 3.5.3
    _______________________________________
    Internet Explorer
    Version: 6.0.2800.1106
    _______________________________________
    ESET NOD32 Antivirus 4.0.417.0
    _______________________________________
    SUPERAntiSpyware
    _______________________________________
    Malwarebytes' Anti-Malware
    _______________________________________
    SysInspector by ESET
    _______________________________________
    Avenger
    _______________________________________
    GMER
    _______________________________________
    ComboFix
    _______________________________________
    SpywareBlaster
    version 4.2
    ______________________________________________________________
    After re-starting SpywareBlaster I repeatedly notice under "SpywareBlaster Protection Status" on the "Restricted Sites" line the following message..........
    "1 items have protection disabled".
    The item is as follows:
    ITEM NAME: AntiMalwareGuard
    ADDRESS: antimalwareguard.com
    This is happening despite the fact that I (earlier) in the same day already clicked on "Enable all protection" link in SpywareBlaster.
    1) Why is this occurring?
    2) What can I do to solve this problem?
    3) Is this related to the following message that I keep seeing after running ComboFix as in the ComboFix Log:
    "c:\winnt\system32\comres.dll . . . is infected!!"
    4) Is this related to the messages that I receive after running Avenger?
    "Error: file "C:\WINNT\system32\CF15096.exe" not found!
    Deletion of file "C:\WINNT\system32\CF15096.exe" failed!
    Status: 0xc0000034 (STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND)
    --> the object does not exist


    Error: file "C:\WINNT\system32\CF25469.exe" not found!
    Deletion of file "C:\WINNT\system32\CF25469.exe" failed!
    Status: 0xc0000034 (STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND)
    --> the object does not exist


    Error: file "C:\WINNT\system32\CF9828.exe" not found!
    Deletion of file "C:\WINNT\system32\CF9828.exe" failed!
    Status: 0xc0000034 (STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND)
    --> the object does not exist


    Error: file "C:\WINNT\system32\CF6762.exe" not found!
    Deletion of file "C:\WINNT\system32\CF6762.exe" failed!
    Status: 0xc0000034 (STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND)
    --> the object does not exist


    Error: file "C:\WINNT\system32\CF9462.exe" not found!
    Deletion of file "C:\WINNT\system32\CF9462.exe" failed!
    Status: 0xc0000034 (STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND)
    --> the object does not exist"

    5) Is this related to the following results that I receive after opening GMER:
    TYPE: "Service"
    Name: "C:\WINNT\system32\clipsrv.exe? (*** hidden ***)"
    Value: "(MANUAL)" ClipSrv
    -------------------------------------------------------------------------
    TYPE: "Service"
    Name: "C:\WINNT\system32\MSTask.exe? (*** hidden ***)"
    Value: "(AUTO)" Schedule
    PS. GMER typically highlights the above results in RED.
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.