0xB0000 Failed to .... Backup Operation will not snapshot the path

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Rustyg, May 5, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rustyg

    Rustyg Registered Member

    Joined:
    May 5, 2009
    Posts:
    2
    Acronis®*True*Image*Home® version 11.0 (build*8,101)

    Windows XP Home Edition at the latest and greatest service level as of this morning.


    Ever since April 20th I get an error message during my daily incremental backups. The message
    My incremental backup is a selective backing up only my files not the whole system.I get that message for every node I have selected in the source tree.
    The backup appears to work and it says operation completed successfully.

    It started failing on April 20th and has been consistent every day since. ON that date I attempted to start a new version of the procedure but selected a erroneous file as output. I corrected the eror and reran the backup and ver since I now get this message.
    As an example I wish to backup the following tree structure

    C:\My Documents and settings\Grace\Local settings\Application Data.

    The message is displayed for each of the below listed paths.
    C:\
    C:\My Documents and settings\
    C:\My Documents and settings\Grace\
    C:\My Documents and settings\Grace\Local settings\
    C:\My Documents and settings\Grace\Local settings\Application Data.


    There is a faq listing a possible fix for a "hidden partitions" problem (Which I do not have) with my symptom but the link to click on is a .msi file and it does not down load but rather displays its source on my video.

    Can anyone enlighten me on
    1. What my problem is and
    2. How do I download that file to test the fix?

    Thanks in advance

    Regards,
    John
     
  2. Rustyg

    Rustyg Registered Member

    Joined:
    May 5, 2009
    Posts:
    2
    This is the support article with the bad link
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Rustyg,

    Thank you for using Acronis True Image

    I have sent the file to you via PM, please install it and see if the issue remains. Please let us know the results.

    Thank you.

    --
    Oleg Lee
     
Thread Status:
Not open for further replies.