( X ) Local Users and Groups

Discussion in 'other software & services' started by Cynder, Apr 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cynder

    Cynder Guest

    Anyone every experienced the following;

    -
    ( X ) Local Users and Groups

    Unable to access the computer (_?_). The error was: Library not registered.
    -

    Better Question would be if anyone knows how to resolve this without reinstalling Windows XP Pro…?
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,312
    Location:
    Netherlands
    Hi Cynder,

    Check if this works for you too: Google groups.

    Regards,

    Pieter
     
  3. Cynder

    Cynder Guest

    False sense of Security; Having any involvement with one Recommending to-do an “Repair” of an Operating System that of which can have an serious impact on ones Machine and they would most likely of been better off doing an fresh Installing of Microsoft Windows Operating System rather then to hassle around with “Repair” ill side-effects.

    And I don’t feel like taking another round repairing the Microsoft Windows “Repair” ill side-effects… I was capable of repairing the problem using just one Command string, which is totally better then to follow Microsoft’s Online Help Advise…

    I appreciate you efforts into assisting me resolve that problem, Thanks Pieter_Arntz. :D
     
  4. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,312
    Location:
    Netherlands
    Hi Cynder,

    I´ll play stupid and take that as a compliment. :D

    Try using the REGTLB utility to register the activeds.tbl
    You´ll find it here:
    http://www.iapetus.com/dcom/dcomtool.htm

    Hope this helps,

    Pieter
     
  5. Cynder

    Cynder Guest

    Lol, Thanks…

    Like I mentioned earlier, I had resolved the problem…

    Such dedicated Helpers over here on Wilders yea... :D
     
  6. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,312
    Location:
    Netherlands
    Care to share the command line?
    Who knows when I can help someone else with that.

    Regards,

    Pieter
     
  7. crshnbrn

    crshnbrn Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    1
    If you register the following files then this problem is fixed.

    activeds.dll
    activeds.tlb

    I used this proggie (freeware):
    http://www.arithex.com/reggie.html

    fixed my issue.

    :) :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.