Windows 7 x64 slower start with Look'n'Stop?

Discussion in 'LnS English Forum' started by Colossus5510, Nov 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Colossus5510
    Offline

    Colossus5510 Registered Member

    Hi there

    excuse the bad English

    I've got a great broblem with Look'n'Stop!

    I Look'n'Stop! For testing uninstalled for some time now I have Look'n'Stop! reinstalled. Since the oil starts very slowly my wind and my system is very bad,

    Who do I look n stop resist resist Normall uninstall everything works. I Look'n'Stop! even with the LooknStop_Remains tool cleaned and cleared the driver manually.

    I am unfortunately not so!

    many thanks for your help.

    Greeting Colossus
  2. Cudni
    Offline

    Cudni Global Moderator

    Are you using default rules or did you tweak them somehow? Is system working fine with LS removed?
  3. Colossus5510
    Offline

    Colossus5510 Registered Member

    My system does not Look'n'Stop very well, the error is always the same after the first reboot after installation with Look'n'Stop to and after each start. I use look n stop for almost a year until recently had no problems, I think it lick Look'n'Stop the driver

    Greeting colossus
  4. Cudni
    Offline

    Cudni Global Moderator

    Is there an error message? What is it exactly?
  5. Colossus5510
    Offline

    Colossus5510 Registered Member

    Unfortunately I get no error message from look n stop the system starts very slowly! Who do I uninstall look n stop boot my system back to normal !
Thread Status:
Not open for further replies.