Ubuntu image restore problem

Discussion in 'all things UNIX' started by moontan, Apr 27, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    7,610
    Location:
    NSW, Australia
    So all OK now?
     
  2. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
    ok as far as BootIt goes.

    haven't really had time to try it out because i'm working this week-end but i will let you know how it works out.

    tnx again :)
     
  3. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
    just an update Brian,

    i followed the instructions in one of your post in this thread:
    http://www.terabyteunlimited.com/ucf/viewtopic.php?f=4&t=534

    i restored the Ubuntu image using "0" instead of Auto and everything works fine. :)

    i know this is a very specialized topic but hopefully this can help somebody else.

    many thanks again Brian for taking the time to solve this situation. :thumb:
    i certainly would not have been able to figure this out by myself.

    TeraByte really should have you on their payroll. :)
     
  4. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    7,610
    Location:
    NSW, Australia
    Excellent!

    Tom Pfeifer provided the information on the excess sectors used by Grub2. He's in the process of determining whether this applies to other Linux distros.
     
    Last edited: May 7, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.