TI9 Enterprise Server - 0x40001 - Image corrupted

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by mabornma, Jul 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mabornma

    mabornma Registered Member

    Jul 9, 2008

    i am using ti9 enterprise server on my win 2k3 R2 Small Business Server. I have no probs with backups. Today i try to restore some files out my Image to my data partition with the build in assistant. at the moment ti9 starts to restore the data, its stopped with the message "Error Reading Data" (translated from german). 0x40001 and Image Corruptedo_O
    the image data is stored on an intel NAS. is there any solution?

    P.S. SOrry for my bad English......stupid German :))
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Apr 28, 2004
    Hello mabornma,

    Thank you for choosing Acronis Remote Server Backup Software.

    We are sorry for delayed response.

    Please make sure you use the latest build (3854) of Acronis True Image 9.1 Enterprise Server. To get access to updates you should first register your software. Don't forget to update all installed components, as they need to be the same build in order to interact properly.

    Please also try using Acronis Bootable Rescue Media to restore the image.

    Please notice that it is possible that the archive is being declared corrupt because of faulty data transfers. Please run a memory diagnostics such a Memtest86+ available free from www.memtest.org for a several hours. There should be no errors reported. Please also check the NAS drive for errors.
    If there are no errors with memory/drive reported, please try copying/moving the archive to another location, and validating it again.

    Thank you.
    Marat Setdikov
Thread Status:
Not open for further replies.