SpywareGuard errors =[

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by donnyjasperson, May 12, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. donnyjasperson

    donnyjasperson Registered Member

    May 12, 2004
    After using SpywareGuard (happily!) for several months, all of the sudden I am getting an error shortly after startup....

    "Run-time error '-2147221231 (80040111)': Automation error ClassFactory cannot supply requested class"

    I've tried re-installing but I get the same error =[

    Please help, I'm afraid it's some sort of attack that knows taht SpywareGuard can detect it...
  2. purekane

    purekane Guest

    i am getting the same problem too : ) did you find out how to fix it?? pure_kane_007[AT]yahoo.com [[[tell me plz if you no]]]

    edited to disable email to protect against harvesting - Detox
    Last edited by a moderator: Jun 12, 2004
  3. donny

    donny Guest

    I ended up having A LOT, I repeat A LOT of damaged .dll files, etc. So after a sfc /scannow I re-installed all affected software..... I'm STILL finding bad ones and replacing them =[

    I also recommend a complete spyware sweep with "Webroot Spy Sweeper" it found a few active and A LOT of leftovers......

    Now I run Bazooka, SpyFlush, Spy Sweeper, SpybotSearch&Destroy, and AdAware whenever I feel necessary (weekly or more often if something doesn't seem right)....

    Sadly, I find things REGULARLY....

    *(&#&$ Kids that install anything and everything!!!!
Thread Status:
Not open for further replies.