Spywareblaster keeps disabling 53 restricted sites?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by scottls, Jun 13, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. scottls

    scottls Registered Member

    Jul 4, 2004
    XP SP3, Antivir v9, SSP .128, SpyWareBlaster 4.2 free, IE7, OA .21full

    I download lastest SWB protection updates, enable all protection, restart.
    I check SWB, and all protection is enabled (good!).

    Problem (same on 2 computers)?-
    I wait a week...- open SWB to check for new updates, and before checking for new updates!- It shows that 53... restricted web sites are disabled!? :eek:

    This has been a recurring problem for months, and I haven't a clue?

    Does anybody else have this problem, and know why/solution...?

    Scott o_O
  2. MICRO

    MICRO Registered Member

    Jun 8, 2004
    Yes it does happen to others Scott - Whose HOSTS file do you use as in
    Spybot's or MVPS.org's - I just can't quite recall how the wires get crossed but if you go higher up
    the Wilders index you will find the Official Javacool Posts re. SWB and there
    are replies to the same problem, or you could ask Javacool himself if you can't find the relevant replies.

    In just trying to recall I think it might be related to Spybot's Immunization
    rather than the HOSTS.
    Last edited: Jun 13, 2009
  3. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Feb 14, 2002
    South Carolina, USA
    something must be removing the websites from IE's "restricted sites" zone.. my guess is that, somehow, "spybot" is doing it.. check your settings in "spybot", if you are using spybot..
Thread Status:
Not open for further replies.