spyware blaster block Compuserve?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by jharding59, Sep 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jharding59

    jharding59 Registered Member

    Sep 1, 2006
    COMPUSERVE is now blocked by something and I am having
    trouble locating the program doing it such as spywareblaster.

    I have used Compuserve for twenty years for e-mail which still works.
    But some program is blocking my using the internet part of Compuserve.
    It will not even Ping. How can I check your program and make sure
    that it is not the one blocking it's use? Is there a way to OK it
    by manually also? So far all of the Compuserve advice has not worked
    in correcting the problem.

    I have two computers.The old slow one works fine.
    The cable modem goes through a linksys wireless broadband and is split
    going to the two different computers. I have put in an ATI Radeon
    graphics board recently. Otherwise the only changes have been updates
    of Windows, Symantec Systemworks 2006, System Mechanic, Recovery Mechanic,
    Spyware Doctor, Ad-Aware SE Persoal, Spybot search & destroy, and spyblaster.

    Thanks for any help you can give.
    Jim Harding
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Apr 15, 2002
    Hello Jim....Welcome to Wilders :thumb:

    The preferred way to see if Spywareblaster is the cause would be to follow the below Knowledgebase FAQ and temporarily "Disable All Protection"....which will disable any registry entries placed there by Spywareblaster. Be sure and re-enable the protection you desire once you are satisfied it's not Spywareblaster.

    This KB article---> FAQ: Disabling SpywareBlaster™ Protection

    If by removing Spywareblaster's protection it does not fix your problem....We'll be glad to continue assisting you further with your problem but possibly in a more appropriate forum.

Thread Status:
Not open for further replies.