Should spywareblaster show in startup list

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by imadreamer2, Nov 26, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. imadreamer2

    imadreamer2 Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Posts:
    20
    Location:
    Davenport, IA
    Should the spaywareblaster show in the startup list? If it should I might have something wrong cause it doesn't.
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,312
    Location:
    Netherlands
    Hi imadreamer2,

    There is no need for that. Spywareblaster is a "run-once" application.
    When you run it and make your selection of what you want to "kill" and then hit the Kill all selected button, all you have to do afterwards is regularly check for updates.

    Regards,

    Pieter
     
  3. imadreamer2

    imadreamer2 Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Posts:
    20
    Location:
    Davenport, IA
    Thanks. I guess I did read that before but still didn't sink in it doesn't show up in start up list. By the way did you know that jv16 regcleaner calls it spyware killer, rather that spywareblaster?
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,995
    Actually that's just where the settings are stored in the registry (I forgot to change it to "SpywareBlaster"). ;)

    Regards,

    -Javacool
     
  5. imadreamer2

    imadreamer2 Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Posts:
    20
    Location:
    Davenport, IA
    ;)cool I will remember, its spykiller.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.