Problem With Board ?

Discussion in 'General Topics' started by rrrh1, Apr 7, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rrrh1

    rrrh1 Registered Member

    Sep 10, 2007
    This board has been acting very strange today...

    It has been asking me to login to view posts then denying access...

    that is the ones that even show up when you aren't logged in

    like ""

    "you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, you may be accessing a forum section that does not allow posting from the general membership, such as Update Alerts or the FAQ and Announcement forums."


    "" ...

    "No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"

  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Aug 10, 2002
    New England
    There's nothing wrong with the forum or your member account. If the first link, (i.e. the one to the Software & Services forum section) doesn't work then the answer will be the usual... Check your browser (and any privacy, filtering or firewall software) to be sure you aren't blocking cookies or any part of the domain. Clear all cache and cookies, close the browser, then try accessing everything fresh.

    As for the second link, that is an invalid thread. The "No Thread specified" message is correct for that one.
Thread Status:
Not open for further replies.