Panda Cloud Antivirus - Version 1.0 Final Released

Discussion in 'other anti-virus software' started by pbust, Nov 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
  2. RejZoR

    RejZoR Polymorphic Sheep

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,232
    Location:
    Europe/Slovenia
    Awesome pbust. I've just reinstalled my OS and Panda Cloud will fit in there nicely. I just hope you fixed all the bugs we mentioned here.
    I'm mostly concerned about the Action Center detection under Windows 7 (when Windows Defender is disabled).
     
    Last edited: Nov 10, 2009
  3. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Yes that (and many more) should be fixed. Be sure to let us know if you find any more.
     
  4. RejZoR

    RejZoR Polymorphic Sheep

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,232
    Location:
    Europe/Slovenia
    I will (if there are any issues left). Looking forward to v1.1 enhancements :)
     
  5. Stephan123

    Stephan123 Registered Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Posts:
    135
    Location:
    The netherlands
    I will try it again :)
     
  6. papillonn

    papillonn Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    117
    Location:
    TR
    Prevx to go for now. :) cong. for new stable release.
     
  7. JohnnyDollar

    JohnnyDollar Guest

    It's not x64 compatible is it?
     
  8. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Not for Windows XP but yes it is x64 compatible for Vista and Windows 7.
     
  9. JohnnyDollar

    JohnnyDollar Guest

    Thanks, that is good to hear. I think I'll try it out.
     
  10. rolarocka

    rolarocka Guest

    Congrats. Im going to try it soon.
     
  11. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    I would like to know Rezjor's opinion on Panda V1
     
  12. smage

    smage Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Posts:
    377
    Hi,

    Can this be used alongside another AV?

    Thanks
     
  13. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,057
    Location:
    USA,IA


    Its been fixed.


    Thank you !!!!
     
  14. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,057
    Location:
    USA,IA
    @ Pbust,


    on the internet settings where it states that you are correctly conntected to the internet, is this suppose to say you are disconnected or something when you are offline?

    it always says you are correctly connected even if your online or offline.
     
  15. RejZoR

    RejZoR Polymorphic Sheep

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,232
    Location:
    Europe/Slovenia
    Even though i never really liked anything from Panda in the past (sorry pbust), this one is surprised me a lot. Very simple, fast, efficient. And i like the concept of cloud usage here. And best of all, it's free. It'll really be a tough decision between avast! 5 and Panda Cloud. But i guess i'll keep Panda Cloud on my netbook and on my sister's laptop and install avast! on my main system.
    All in all, i think Panda Cloud is a really good antivirus.
     
  16. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,057
    Location:
    USA,IA

    I wouldnt its a full AV.
     
  17. smage

    smage Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Posts:
    377
    Ok thanks,I'll try it alongside Threatfire then. Better be on the safe side,if ever I expereince an internet problem, I'll still be protected.
     
  18. xandros

    xandros Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Posts:
    411
    i will try it
    i wish its light on my computer , coz i have on my computer avast pro and its very light
    i wish panda cloud more light

    any way i will try it, i just download it now
     
  19. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    10,856
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Does it impact system performace?
     
  20. RejZoR

    RejZoR Polymorphic Sheep

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,232
    Location:
    Europe/Slovenia
    @pbust
    There is a weird bug in v1.0. It went really fast up to 99% (at around 3500 scanned file) in Quick Scan and now sits at 99% and still keeps on scanning (already at 6200 files and still counting). WinXP SP3 Home Edition 32bit.I never had this problem with any beta version :(
     
  21. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,057
    Location:
    USA,IA

    odd i dont have that on windows 7 home pre. 32bit.

    but mine seems to be scanning way fast now i got to 10% with 1500 files scaned, then 2900 is at 20% is this right now how fast it is now? because the beta where not this fast at all.

    seems strange. but like it non less, or is the scanning change to scan less files?
     
  22. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,057
    Location:
    USA,IA
    @ Pbust


    i know 1.0 was just release ,

    but what kind of time line are we looking at for 1.1?

    just wondering no rush by any means. just like to be in the loop of things :thumb:
     
  23. RejZoR

    RejZoR Polymorphic Sheep

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,232
    Location:
    Europe/Slovenia
    Well, my problem is reproducable. It happens on eac scan. I even rebooted my netbook but the problem remains. Like it doesn't count the files right and it catches up at 99% when it's basically too late.
     
  24. Durad

    Durad Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Posts:
    578
    Location:
    Canada
    I also need more computers to run all I want :)
     
  25. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    RejZoR, can you please follow these steps and send me the SESSION01.ETL file that gets generated when you reproduce the problem?
    http://www.cloudantivirus.com/forum/thread.jspa?threadID=51115&tstart=0
     
Thread Status:
Not open for further replies.