Panda Cloud Antivirus 1.3

Discussion in 'other anti-virus software' started by pbust, Oct 27, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    We just released Panda Cloud Antivirus 1.3:
    http://blog.cloudantivirus.com/2010/10/27/panda-cloud-antivirus-1-3/

    There's a PRO license giveaway going on over at CNET:
    http://download.cnet.com/8301-2007_4-20020804-12.html

    Cheers!
     
  2. Boyfriend

    Boyfriend Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Posts:
    1,070
    Location:
    Pakistan
    Thansk pbust for update info :)

    I am getting following error on giveaway page

     
  3. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    I just tried it and its working fine for me. Might want to try again.
     
  4. yaslaw

    yaslaw Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Posts:
    166
    Location:
    Poland
    Is Panda Cloud also use whitetlist cache technology?

    Regards
     
  5. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Yes, since the first beta version.
     
  6. yaslaw

    yaslaw Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Posts:
    166
    Location:
    Poland
    thx I missed this information
     
  7. rogervernon

    rogervernon Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Posts:
    286
    ¡ Muchisimas gracias, Pedro!
     
  8. jason_jiang

    jason_jiang Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    42
    Location:
    China
    seems that the offline installation package (hXXp://acs.pandasoftware.com/cloud/CloudAntivirus.exe) has not been updated yet o_O
     
  9. Morro

    Morro Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    315
    Location:
    Netherlands
    Why are you doing this to me Pbust? I hat told myself that i would stick with my current firewall and Avast 5, and then you not only bring out a new version of PCAV but you also place a link to the GAOTD for the new version. Now i hat to take that offer...:mad:


    LoL just kidding Pbust, thanks for the new version and the heads up for the giveaway. :D :thumb:
     
  10. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
  11. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    3,955
    Location:
    Christchurch, UK
    Pedro

    many thanks for the giveaway Pro license.

    Do you still recommend an initial scan with the new version?
     
  12. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Unless you are going to be doing a lot of intensive on-demand scanning, its not necessary to do an initial scan for normal, everyday usage.
     
  13. Arin

    Arin Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    997
    Location:
    India
    @Pedro

    Thank you Panda for the release and for the Pro license!

    Can you tell me why killing panda2_0dn.exe is allowed? I mean this does not look like a good idea.

    Also, I have an off-topic question. As per Google, website filtering is best done by clients installed on the computer rather than the DNS server. What do you think about this? Does Panda have any plans to come with similar services like Clearcloud DNS or Norton DNS?

    @all

    I'm getting an error on this page stating Error opening /proteccionBasica/proteccionBasica.jsp. Anyone else using IE8 facing it?
     
  14. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    3,955
    Location:
    Christchurch, UK
    Yes, seeing this with IE9 beta.
     
  15. pbust

    pbust AV Expert

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Posts:
    1,173
    Location:
    Spain
    Thanks for reporting it. Our Web dev team is looking into it as we speak.
     
  16. Nevis

    Nevis Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Posts:
    737
    Location:
    255.255.255.255
    thx man for this share

    really useful for all of us
     
  17. gazs1

    gazs1 Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Posts:
    39
    Thanks very much for offer, running a scan as i type, running great on xpsp3 with defensewall 3.08 and sandboxie:D
     
  18. PC_Pete

    PC_Pete Registered Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Posts:
    124
    Hi Pedro
    Sounds really good overall. :)
    I don't mean to be a wet blanket but I think Avast has been web-filtering like this:
    since their version 4.X.

    cheers,
    Pete (or maybe "Pedro") :cool:
     
  19. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    how many processess does this run? is it like panda's other products which have a rediculous amount of processess?
     
  20. kasperking

    kasperking Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Posts:
    406
    hi....will this work with prevx SOL
     
  21. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,806
    Location:
    Elliot Lake,Canada
    Good Morning ! Many thanks too Pedro and Panda for their generosity. I'm using the offered Pro-Edition...and also in tandem with Prevx with Safe-On-Line...and so far everything seems to be running harmoniously. Once again many thanks for the offer. Sincerely...Securon
     
  22. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,926
    I think three as far as I know:

    PSUNmain.exe: Tray
    PSANhost.exe: Main Guard
    panda2_0dn.exe: Web Guard

    PSANtoManager.exe: Only launches I think when Malware is Detected, atleast that is the only time I see it.
     
  23. chinook9

    chinook9 Registered Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Posts:
    431
    Thank you PBust. I have been a happy Panda Cloud user from the first beta editions and now I get to try the Pro version for a year. Getting my registration was really easy. I just have to figure out if I should upgrade my existing install and activate Pro or just install the latest version over the existing install. I'll figure it out.

    Thanks again.
     
  24. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    ok thx, thats not bad then.

    another question, does the free license start ticking the minute u finish the registration or does it start once u actually activate it in the product
     
  25. codylucas16

    codylucas16 Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Posts:
    267
    I'm not sure if it's just me but I'm having problems running this with Comodo's firewall. I installed Comodo first, the PC ran fine then installed Panda and it keeps locking up. Any Windows services or programs become unaccessible. Can't load task manager, IE, Ctrl alt del does nothing, etc. This is on Windows 7x64. Uninstalling Comodo seems to fix the problem.

    Other than that, very nice and thanks for the free license once again :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.