My Trial of NOD32 Version 3 just stopped working

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by nodHead, Nov 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nodHead

    nodHead Registered Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Posts:
    85
  2. SteveBlanchard

    SteveBlanchard Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    312
    Location:
    ENGLAND
    Which Version?

    I'd guess that if you are using the 3.0 Smart Beta or Final, it has stopped as it is no longer a beta/final, but a real product?
     
  3. andy2008

    andy2008 Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Posts:
    33
    Same is happening here with a fully paid for license, will be on the phone to eset a bit later on :mad:
     
  4. SteveBlanchard

    SteveBlanchard Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    312
    Location:
    ENGLAND
    You will need to migrate your licence to the new product.
     
  5. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
    To me also me the same thing happened and I exchanged for this one:

    username: essbeta

    password: essbeta


    The license valid until day 30/11/07
     
  6. ASpace

    ASpace Guest

    Perhaps they are doing something . The new licenses does not start with AV- but with EAV- for the AV . Perhaps with ESS- ?

    NOD32 v2 works fine . Just wait for a message from ESET Mod :thumb:
     
  7. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon

    The image what the nodHead shows also me happened to me now when I tied the computer ... knowing that the login comes together in the automatic form when we install the version in our computer.


    What I did altered simply the login for the license essbeta and gave perfectly.
     
  8. pbmcmlxxi

    pbmcmlxxi Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Posts:
    131
    Location:
    Hants, UK
    My paid licence works fine with the EAV client, as I have a NOD32 AV licence.
    I am not sure what ESS users need to do, I guess click the migrate licence option.
     
  9. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,332
    Hi nodHead,
    This issue will be fixed shortly. We apologize for the inconvenience.
     
  10. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
    You will be able to confirm also here
     
Thread Status:
Not open for further replies.