MS03 -013 Security Update Q811493

Discussion in 'NOD32 version 1 Forum' started by linney, Apr 17, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. linney

    linney Registered Member

    Joined:
    Feb 17, 2002
    Posts:
    174
    Yesterday I downloaded the above Security Update just put out by Microsoft. Immediately my XP machine started to take twice as long to open programs and folders than it did before the update.

    I am also running the non beta version of NOD32 updated engine version 1.396. When I disable scanning by Amon my speed returns to normal.

    I was wondering if anyone else with NOD, XP and Q811493 was having similar problems.
     
  2. Technodrome

    Technodrome Security Expert

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    2,140
    Location:
    New York
    Check out this thread:

    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=8539


    Technodrome
     
  3. linney

    linney Registered Member

    Joined:
    Feb 17, 2002
    Posts:
    174
    Thanks for the link to the NOD Beta forum. I will monitor the progress and wait for action by either Eset or Microsoft or both.
     
  4. Technodrome

    Technodrome Security Expert

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    2,140
    Location:
    New York
    This patch slowed down my System as well! Uninstall this patch and it should be OK.


    Technodrome
     
  5. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,843
    Location:
    New England
  6. jan

    jan Former Eset Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    804
    Hi all,

    >This patch slowed down my System as well! Uninstall this patch and it should be OK.

    These are my words too.

    Thanks, :)


    jan
     
  7. jan

    jan Former Eset Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    804
  8. I had the same problem, but disabling Amon (V2 Beta 4) didn't fix it. My system was still bogged down. Uninstalling Q811493 didn't fix it either, because it wouldn't uninstall properly. I had to go back to an image from two days earlier to get my speed back. I installed Q811493 again and got the same bogging down. It uninstalled OK the second time around and things seemed to be back to normal, but I went back to the two day old image again anyway just to be on the safe side. It's a Microsoft problem, not a NOD32 problem.
     
  9. JacK

    JacK Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Posts:
    737
    Location:
    Belgium -Li?ge
  10. JacK

    JacK Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Posts:
    737
    Location:
    Belgium -Li?ge
Thread Status:
Not open for further replies.