missing library files needed to run program

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by kahluadar, Feb 3, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kahluadar

    kahluadar Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    1
    Location:
    Canada
    Once installed , the program will not run. I get a message that "A required .DLL file, MSVBVM60.DLL , was not found. anothr message is underneath the first one stating "Create Proecess failed, code 1157. One of the library files needed to run this application connot be found." How can I fix this problem and run SpywareBlaster ? Any help would be greatly appreciated. Thanks, Kah
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,312
    Location:
    Netherlands
    Hi kahluadar,

    Download http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe
    and install.

    That should do it.

    Regards,

    Pieter
     
  3. ngpf

    ngpf Guest

    Hi,

    Just happened to bang into the same on windows95 platform, but have managed to resolve it with "Visual Basic 6.0 SP5 Run-Time Files" installed, goto the full url (take note of truncation if any) below for details:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290887

    FYI.. After that, following up with another error message with mscomctl.ocx object, in which the solution has already been highlighted on the author's webpage, goto url:
    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=5169

    Hope this helps, good luck to you.

    Regards



    Added URL tags
     
Thread Status:
Not open for further replies.