MailWasher not 'bouncing'?

Discussion in 'privacy technology' started by spy1, May 23, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spy1

    spy1 Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Posts:
    3,139
    Location:
    Clover, SC
    Had a problem with MailWasher when I just recently got around to trying it out - it wouldn't 'bounce' any emails I marked, even though I had it set up correctly.

    Even though I hadn't yet 'donated' for the program, I gave emailing the author a shot and he replied today:

    "The good news for you is that MailWasher does work and can bounce with
    bellsouth's mail server.  Here's our form response to the problem:
    ------------------------------
    If you have MailWasher 1.32.9 or later, the problem may be that the
    return-path isn't set in the bounce messages.  Normally bounces, which
    don't have a return-path, are only sent by mail servers - not by user
    programs.   Some mail servers expect all mail coming in from user programs
    to have a return-path.  The latest version - 1.33 beta (on the
    www.mailwasher.net site now) can be set up to use the old bounce message if
    necessary.  Download and install the 1.33 beta version, and double-click on
    the attached file - set-return-path.reg.  Then answer 'yes' to import the
    setting into the Windows Registry.  That should fix the bounce problem."

    I've applied the provided 'patch' and I'll let y'all know if it works (just in case anyone else's been having the same problem). Pete
     
Thread Status:
Not open for further replies.