javacool.... it is me again......

Discussion in 'FileChecker & ID-Blaster Forum' started by puff-m-d, Jan 1, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,402
    Location:
    North Carolina, USA
    Hi javacool,

    I am having a recurrence of an old problem :'( ....

    I had to uninstall FC as a service and ever since then I have this problem..... See attachment below.....

    I have completely uninstalled and searched for anything leftover in the registry (cannot find anything) and then reinstalled. It always asked for a password (strange since I did an uninstall and reinstall). I enter my old password then click OK. This is when I get the error as in the attachment. Clicking OK on the error shuts down FC.... o_O

    What am I doing wrong? :rolleyes:

    Regards,
    Kent
     

    Attached Files:

    • FC2.jpg
      FC2.jpg
      File size:
      13 KB
      Views:
      2,600
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,995
    It seems as though your system just doesn't like the MS Cryptography API. :doubt:

    Once I get around to working on the update of FC again, I'll change its encryption method to a different format, so you won't have this problem anymore. :)

    If you can e-mail me at javacoolsoftware@hotmail.com with an e-mail address that can accept attachments, I'll send a beta once it is ready (but, at this point, I'm not sure when that will be).

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,402
    Location:
    North Carolina, USA
    Hi javacool,

    I do not know if this will help you or not, so I will post it just in case.

    After reading this thread, http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=6371, I decided to reset my password per your instructions, and see what happened.

    I can now use File Checker without the passwaord feature enabled and all is OK. If I try to enable a password, I get an error and FC shuts down. If I try to restart, FC asks for a password, then when I enter it FC crashes. I must then go back to the registry to reset the password in order to get FC working again.

    I am perfectly happy now having FC back and working :D .....
    I really would like the password option to work as I have multiple users/logons on my machine and do not want them to be able to disable FC. But as I know, you are a very busy man, and I do not expect a fix any time soon. I just thought this info may be of help to you.....

    Thanks for all of your efforts and the great software you have developed :D .

    Regards,
    Kent
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,995
    Ahah! Thank you very much for posting this. :D

    Not only will that issue be fixed in the next version, the encryption used will be changed so you won't have to "tweak" things to get FC working correctly on your system (i.e. no more problems with the MS CryptAPI on your pc).

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,402
    Location:
    North Carolina, USA
    Javacool,

    You are definitely most welcome ;) !!!!!

    Anything at all that I can do to help you with your great software is never any problem at all :D ....

    I am just glad it helped.......

    Regards,
    Kent
     
Thread Status:
Not open for further replies.