IE 9 Favicons

Discussion in 'Prevx Releases' started by Belgians4life, Apr 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Belgians4life

    Belgians4life Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    usa
    Hello

    I seem to have an odd issue. Ever since installing Security Essentials from time to time my IE 9 favicons will just vanish on the tabs, and a generic blue ie icon will be there instead.

    Opera and Firefox seem to be fine.

    I have version 8.0.1.173 of Security Essentials installed.

    Thanks!
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you let me know what websites this is happening on?

    Thank you!
     
  3. Belgians4life

    Belgians4life Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    usa
    Hi

    Pretty much all websites as a rule. Such as Netflix, Amazon, Weather Underground, etc.

    At first, the favicons seem to load. Then after time, they just vanish and all that is left are blue ie icons.

    For the time being I removed Security Essentials just to see if this issue would still happen, and thus far the favicons in IE are perfect.

    Thanks.

    Edit- Looks like I spoke too soon. The issue is back.
     
    Last edited: Apr 29, 2012
  4. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    If it's back when WSA is uninstalled, then it's probably not WSA causing it. :\
     
  5. Belgians4life

    Belgians4life Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    usa
    True. I first thought that it was. But, even when it was removed, I still had that issue.

    Anyway, I love this security program. I've been recommending it to everyone that I know. One of the best purchases I've made in a while.


     
  6. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    Glad to hear you like it. :)

    Hopefully your IE problem will have a swift resolution.
     
Thread Status:
Not open for further replies.