Forum problems?

Discussion in 'General Topics' started by m00nbl00d, Mar 4, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Posts:
    6,623
    Are there any issues with the servers/service provider?

    At first, I couldn't even access the forum. I kept getting Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out..

    Then, I used the service Down For Everyone Or Just Me, and according to that service, Wilders Security Forums was down.

    After a while I was able to access the forum, but ~ minute to minute, I get Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out. all over again.
     
  2. vasa1

    vasa1 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Posts:
    4,024
    It's up for me but seems slower than normal today.
     
  3. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7,068
    Location:
    Lloegyr
    Yeah, it's been the same with me, I've had similar 'time-outs', I even checked 'Down For Everyone Or Just Me?' & got the same as you did. I blame the service provider gremlins. ;)
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,717
    Location:
    USA
    I usually get "Connection Timed out" when I first boot-up I just refresh the page but sometimes it is due to my ISPs re-booting my connection/account because of poor maintenance (my cable light flashes fast, but the last couple days it has been good :) )
     
  5. TerryWood

    TerryWood Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Posts:
    631
    Hi All

    For a couple of months now I have been having difficulty in getting on to the Wilders web site.

    It takes ages to load up web pages, sometimes not at all. Yet I can access other websites without problem.

    I am UK based and it is 0918 hours as I write this reply. Sluggish is not the word!!!


    The problem seems to be from morning until late afternoon UK time, then things improve dramatically. I REPEAT I CAN access other web sites without problem.

    Is there a problem at Wilders end?

    Thanks

    Terry
     
  6. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    England
    Perhaps if you run "tracert wilderssecurity.com" from the command line it may give some clues for admin here to work on.
     
  7. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    2,951
    Location:
    Surrey, England.
    I've been finding it very slow loading and sluggish about past 4-5 hours.
    Anyone else? It seems to come and go...now it's alright againo_O
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    11,180
    Location:
    Ontario, Canada
    I'm finding slow to load also!

    TH
    Capture26-03-2012-7.38.15 PM.jpg
     
  9. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,367
    Yep, slower then normal, that's for sure.
     
  10. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Yep slow as of late.:argh:
     
  11. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,259
    Yes I tried 5 mins ago, and the site didn't even load then.

    But now it loaded just fine, and here I am writing this :doubt:
     
  12. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    2,951
    Location:
    Surrey, England.
    Seems normal (loading/page rendering) here this morning. Will see how it goes later on.
     
  13. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    3,946
    Location:
    Christchurch, UK
    VERY slow last night; much better this morning.
     
Thread Status:
Not open for further replies.