firstdefense rescue WS error

Discussion in 'FirstDefense-Rescue Forum' started by demoneye, May 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    hi

    while try to press f1 at boot it gave me msg "cache full" and stuck.
    what the error address to ?

    tested with version 4.0.1.263
     
    Last edited: May 2, 2010
  2. Leapfrog Software

    Leapfrog Software Leapfrog Management

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    251
    Location:
    Northern Nevada, USA
    Greetings,

    Your MFT is exceeding our cache size (and we have a HUGE cache). Try defragging your system drive first. Keep us posted.
     
  3. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    i use FDR on a clean win xp under my virtual machine ... so its wierd :)
     
  4. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    well ?? what is the case than?? HELLOOO
     
  5. Leapfrog Software

    Leapfrog Software Leapfrog Management

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    251
    Location:
    Northern Nevada, USA
    Sorry, but I don't understand your last response. Haven't had my coffee yet this morning.

    I need you to defrag the system and attempt another failover. Let us know if that worked. The MFT cache size is being exceeded. After that test, if the condition still exists PM me with your email and we can look at surgically examining your MFT.
     
  6. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    wierd . .. i just build / install new win 7 on my VM...try to install FD-R and that was the error....its a 0-sec clean os :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.