esets_wwwi not starting on Centos 5.2

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by hidan, Mar 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hidan
    Offline

    hidan Registered Member

    [SOLVED] esets_wwwi not starting on Centos 5.2

    My OS. Centos 5.2 32 Bit

    My esets.cfg :
    Code:
    [wwwi]
    # Settings for ESETS Web Interface configuration module
    
    # agent_enabled = yes/no
    # Enables operation of the esets_wwwi.
    agent_enabled = yes
    
    # listen_addr = "address"
    # Address (IP or name) where esets_wwwi listens for HTTPS client connections.
    # If set to 0.0.0.0 then esets_wwwi listens on all available network interfaces.
    listen_addr = "0.0.0.0"
    
    # listen_port = port
    # TCP port where esets_wwwi listens for HTTPS client connections.
    # You may have to open this port in your firewall.
    listen_port = 443
    
    # username and password needed for accessing the interface (required)
    username = "admin"
    password = "password"
    
    Some diagnostics :
    Code:
    [root@fileserver opt]# netstat -lnp | grep 443  -> no esets_wwwi or other daemon listening on this tcp port
    [root@fileserver opt]# ps -A | grep esets -> no esets_wwwi found
     3995 ?        00:00:00 esets_daemon
     3996 ?        00:00:10 esets_daemon
    
    EDIT : I forgot putting my esets version
    Code:
    [root@fileserver ~]# rpm -q esets
    esets-4.0-5
    
    Thanks in advance.

    EDIT : Stupid me. I'm supposed to edit /etc/opt/eset/esets/esets.cfg instead of /opt/eset/esets/etc/esets.cfg
    Last edited: Mar 5, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.