E00070004 and E00040014 (ATI Ent. Ser. 9.1)

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by larrikin, Jan 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. larrikin

    larrikin Registered Member

    Jan 3, 2008
    "E00070004 Error : Failed to write data to the archive file"
    Last week, I checked the above message at one of the Servers.
    When I did nothing, the backup job (that was schedules) was not operated.
    After I open the ATI and click OK” button, the scheduled backup job was re-started.
    But the backup did not copy to the pointed file(I means the file is the no file named in backup schedule).
    For example, if I named the backup file name as “week_3.tib”, the backup job is make the file named “week_31.tib”.
    So we deleted the backup schedule and add new backup schedule using same name “week_3.tib”, but the other error was occurred.
    E00040014 error was occurred. That error means “Access to the file is denied”
    So I wanted to the delete “test_3.tib” file, but I did not access that file when I logged in by “Administrator”.

    My Questions are :

    1. Why E00070004 error was occurred? The source is “C:” and the target is “E:”.
    E Drive is the Raid Hard Disk Drive, isn’t USB or Network storage. That is just the internal Local HDD.
    Please let me know the reason, and when the same trouble will occur, what I do?
    2. Why Administrator didn’t access the backup file?
    I had no ideas, so I did format the Drive “E:”, and make the new backup schedule targeting to the formatted “E:” Drive.
    Then, there is no problem yet(The scheduled backup job operating two times.). But I know the reason and the solution.
    I don’t want to format the HDD, anymore.
    Please let me know the way to delete the backup files(named *.tif), when E00070014 error occurred or Administrator don’t access the backup files.


    PS: ATI version is ATI Enterprise Server Version9.1 Build 3,854. ^^;
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Apr 28, 2004
    Hello larrikin,

    Thank you for choosing Acronis Remote Server Backup Software.

    Please download the latest version of Acronis drivers and install it with disabled logging.

    If the issue persists, please collect some information to let us investigate it thoroughly:

    - Reinstall Acronis drivers with enabled logging;
    - Reproduce the issue and collect the log file without closing any application windows (including the error message windows if there are any). The log file will be created at C:\ . The name of the log file will be snapapi [date-time].log

    Please create Acronis Report and Windows System Information as it is described in Acronis Help Post.

    Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    Marat Setdikov
Thread Status:
Not open for further replies.