Do I need the SAS Core Service?

Discussion in 'other anti-malware software' started by berryracer, Jun 14, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    I installed the Free Edition of SUPERAntiSpyware and there is a SAS Core service running at startup...

    I can safely set it to Manual right? Since I don't use the Pro version?

    Someone with a bit more technical details about this particular service kindly shed some light on the above.
     
  2. abu shofwan

    abu shofwan Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Posts:
    358
    Location:
    Earth
    taken from SAS Dev/admin :D
     
  3. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    thanks a lot for this info bro
     
  4. abu shofwan

    abu shofwan Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Posts:
    358
    Location:
    Earth
    My pleasure :)
     
  5. tysonn1

    tysonn1 Lurker

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Posts:
    2
    Can you please give us a link where you get this information? I want to read more about this particular issue..

    thanks
     
    Last edited: Jul 8, 2012
  6. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
Thread Status:
Not open for further replies.