Connection Problems?

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by Carol30, Feb 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Carol30

    Carol30 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Posts:
    55
    Location:
    USA
    Has anyone been having problems connecting for updates? :(

    I've been trying all morning and I'm unable to connect... otherwise I haven't had problems accessing any other sites.

    Thanks in advance..
    Carol

    (USA - E.S.T.)
     
  2. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i can't connect either :(
     

    Attached Files:

  3. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
  4. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
  5. roddy32

    roddy32 Security Expert

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Posts:
    1,585
    Location:
    Kansas, USA

    I also can not connect but using the small manual download from the link and running the installer worked fine. The integral updater worked fine for the first 2 updates today but not this one so the problem is new.
     
  6. Green Giant

    Green Giant Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Posts:
    252
    I too cannot update Ewido 3.5 for update 1700, which is shown as available on the Update Forum of Wilders. The error message is '10054'.

    Surely if there are problems at Ewido, a message could be posted here by Ewido so that we all know, and again of course when matters are resolved.
     
  7. steveke

    steveke Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Posts:
    90
    Read this thread and tried update-mine says:

    "The process server is in the process of being updated. Please try again later!"
     
  8. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    can someone post a picture of their up-to-date ewido? thanks.
     
  9. roddy32

    roddy32 Security Expert

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Posts:
    1,585
    Location:
    Kansas, USA
  10. Carol30

    Carol30 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Posts:
    55
    Location:
    USA
    I ran the installer. It's now showing the correct version of the database.. the correct number in the database, but with incorrect date of yesterday. :(

    I'm presuming this will straighten itself out.. or not. :'(

    Carol
     
  11. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Last update shows the date when you ran the online-update for the last time, not the release date of the last update file. :)
     
  12. roddy32

    roddy32 Security Expert

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Posts:
    1,585
    Location:
    Kansas, USA

    I am sure it will eventually Carol. :)
     
  13. Carol30

    Carol30 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Posts:
    55
    Location:
    USA
    Ooops. Thanks for pointing out the obvious Peter! :D That's what happens when I think my good friend Ewido is not up-to-date. All prior knowledge goes "out the window"!! o_O

    And thanks for your vote of confidence Roddy. It's always appreciated.

    Carol
     
  14. roddy32

    roddy32 Security Expert

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Posts:
    1,585
    Location:
    Kansas, USA
    NOW I remember the last time there was a problem it did the same thing but I had forgotten. TOO much multi tasking for me today for the brain to work. ;) I already had the first 2 updates this morning which is why my date shows today's. Thanks Peter and you are welcome Carol. :)
     
  15. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks, roddy32.
     
  16. roddy32

    roddy32 Security Expert

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Posts:
    1,585
    Location:
    Kansas, USA
    You are welcome. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.