Closed Beta WSA Update: v8.0.1.158

Discussion in 'Prevx Betas' started by Tarnak, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tarnak
    Offline

    Tarnak Registered Member

    Just updated here! ;)
  2. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    Didn't want you to feel alone Tarnak it's working well as always! ;)

    TH
  3. Tarnak
    Offline

    Tarnak Registered Member

    Never feel alone as a member of Wilders. :thumb:
  4. Heco
    Offline

    Heco Registered Member

    @Daniel: LOL
    @Tarnak: Updated here too :thumb: Thank you for posting this information in the beta forum!

    Cheers both,
    Hervé
  5. Tarnak
    Offline

    Tarnak Registered Member

    Heco, YW! :)
  6. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    Hervé, mon ami!

    Daniel ;)
  7. Baedric
    Online

    Baedric Registered Member

    I updated to v8.0.1.158 and Mozilla Firefox hard hangs while loading which results in my having to power down the pc.
  8. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    Have you rebooted since the update? If not please do so and if it continues please contact WSA support: http://www.webrootanywhere.com/support

    Thanks,

    TH
  9. Heco
    Offline

    Heco Registered Member

    Merci surtout à toi, Daniel, de m'avoir accepté comme ami! J'en suis très fier car tu as toute mon estime:). Merci aussi pour ton dévouement dans l'aide que tu peux apporter à tous les membres de ces forums PrevX. Je t'en suis reconnaissant!

    Avec toute mon amitié partagée,
    Hervé

    PS: Sorry for you, Bob_McCarty, concerning the problem you encounter... I hope you will solve this issue shortly thanks to Daniel's suggestions.
    Last edited: Mar 23, 2012
  10. Baedric
    Online

    Baedric Registered Member

    Yes I had re-booted since the update, and I have contacted support with my issue. It was working like a champ until this last update. I had and issue with firefox early in the beta but it was resolved ages ago so this is a new issue I think.
  11. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    One thing you can try is do a clean reinstall! Uninstall without saving the settings reboot and reinstall and make sure you have a copy of your key before doing so!

    HTH,

    TH
  12. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    Merci Hervé,

    L'amitié est une des choses les plus importantes du monde, surtout aujourd'hui!

    amitiés,

    Daniel
  13. Baedric
    Online

    Baedric Registered Member

    I may do just that. I will need to rummage around for the key though. :D
  14. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    Open the main GUI and click on My Account at the bottom left corner and it will be there!

    TH
  15. Baedric
    Online

    Baedric Registered Member

    Thanks Triple Helix! I uninstalled WSA Beta and reinstalled but the issue persisted. It seems tied to either the Firefox update/updater or WSA Beta update or both.
  16. Triple Helix
    Offline

    Triple Helix Prevx Forum Helper

    Then it's best to contact WSA support as I have both and they work fine!

    TH
Thread Status:
Not open for further replies.