Bug in parametric groups

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by SmackyTheFrog, Jan 26, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SmackyTheFrog
    Offline

    SmackyTheFrog Registered Member

    Ran in to a bug when you create parametric groups. Initially I created a group that required the following two rules to be true for clients to be members:

    Code:
    Domain/Workgroup IN (company.com) AND Last Connection IS older than (2 Months)
    That returns 24 clients, which is correct. However, when I change the last connection filter to 3 months, it breaks:

    Code:
    Domain/Workgroup IN (company.com) AND Last Connection IS older than (3 Months)
    This returns 530 clients (everything in the company.com domain). I'm guessing there's something about the Last Connection filter when it is set to 3 months that it doesn't like so it just drops it.
  2. tony_m
    Offline

    tony_m Eset Staff Account

    Hello,

    Sorry for the delay in response. I was able to reproduce the issue and have notified the appropriate parties. As you said, it only fails when Last Connection filter is set to 3 months, working as if it was no value. All other values work as expected.

    Thank you for reporting it!
  3. tony_m
    Offline

    tony_m Eset Staff Account

    Update: The next version 5 of ERA will include a fix for this behavior. If you need it implemented in v4, please contact me via PM.

    Thank you.
Thread Status:
Not open for further replies.