BOClean and Vista

Discussion in 'other anti-trojan software' started by HURST, Oct 15, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HURST

    HURST Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Posts:
    1,419
    Hi
    I'm doing the security setup on a computer with Vista and want to know if BOClean is compatible with it. I don't see Vista within the supported OS at comodo's page.
     
  2. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    yes it is.
     
  3. strangequark

    strangequark Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Posts:
    296
    Location:
    OZ
    It did have a problem updating with UAC turned on but that's fixed in the current version. I've run Boclean on Vista from day one, which is also the day I turned UAC off, and had no problems with Vista as such. The only problem I did have was with a couple of versions of Catalyst drivers, or the CCC to be precise, but that was fixed reasonably quickly.
     
  4. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    8,938
    Location:
    North Carolina
    BoClean is really a very good free product. Regardless of what some might imply.
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    11,177
    Location:
    Ontario, Canada
    I agree I will continue using Comodo BOClean as long as it is Supported!

    TH :D
     
  6. GES/POR

    GES/POR Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Posts:
    1,485
    Location:
    Armacham
    Same here, it's running really smooth.
     
  7. jfd15

    jfd15 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Posts:
    234
    Location:
    Sacramento, CA
    BOClean has been a little buggy for me on Vista...
     
  8. sick0

    sick0 Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    143
    can you elaborate more on that bug?
     
Thread Status:
Not open for further replies.