Another SpywareBlaster 4.6 & Firefox not detected

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by DaDude, Feb 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DaDude

    DaDude Registered Member

    Jun 26, 2006
    Hi all
    After uninstailling SpywareBlaster 4.5 and installing the new
    SpywareBlaster 4.6 I noticed the FireFox was not being detected

    I have found the if the APPDATA folder is set to be a
    HIDDEN folder that SpywareBlaster 4.6 will NOT dectect FireFox

    The APPDATA folder can be FOUND at:

    On Windows 2000/XP, :

    C:\Documents and Settings\<Windows login/user name>\Application Data\

    On Windows Vista/7, this path is usually:

    C:\Users\<Windows login/user name>\AppData

    The quick fix was to simply set the file to set to THE SHOW status
    and all is fine again.
    FireFox IS NOW being detected by SpywareBlaster 4.6

    To show hidden files go to
    Control Panel
    Folder Options
    add a check mark to

    All should be well when you re open SpywareBlaster 4.6

    Just thought I'd pass this on so others might benefit...
  2. brfitzgenyc

    brfitzgenyc Registered Member

    Jun 16, 2012
    United States
    Ah ha! Thank you for posting this. Spywareblaster has been showing "Mozilla Firefox Not Detected" on my laptop for a few years now, and I could not find any solutions on these forums or elsewhere online that worked. There were posts about a "registry.dat" file being too large, site preferences issues, etc., and none worked for me.

    Then I came upon this post - and this solution worked! Hopefully others will find this post as well.
Thread Status:
Not open for further replies.