Acronis 8 Enterprise + Promise SX4

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by spektra, Mar 21, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spektra

    spektra Registered Member

    Mar 18, 2005
    I've tried to recover a ML110 Server (HP Compaq) with a S-ATA RAID controller (Promise SX4). But Acronis only recognizes the physikal Disks but not the RAID i have configured.

    I get the backup to a single disk and can boot from it (when the RAID is a JBOD on a single disk), but that's not what i want of my backup solution. Is there a solution for the problem? Or is it impossible?

    thx alot

    VPTECH Registered Member

    Mar 11, 2005
    We had a simular issue with a promise controller. Ours would restore but when you rebooted it would do nothing but blue screen.

    We restored the image to a single drive then threw in the second and rebuilt the array and everything was ok. Granted ours was IDE raid and not sata. We have encountered a lot of issues with SATA and Acronis.

    Good Luck.
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Apr 28, 2004
    Hello spektra,

    Thank you for your interest in Acronis True Image Enterprise Server (

    First of all please make sure that you have the latest build (941) of Acronis True Image Enterprise Server available at Please create sysinfo.txt and send it to along with the link to this thread (please see for the detailed instructions). We will certainly help you with the solution.

    Thank you.
    Irina Shirokova
Thread Status:
Not open for further replies.